szoval ha van 1 komplett kipufogo rendszer (termignoni) es sport levego szuro-gaz visszavevésnél mennyire johet lang a kipufogobol?azt tudom h nagyon sok es nagy nem, de ha jon belolle 1 kicsi az realis? azt hallottam h akkor szegeny a keverék....?!
Utánanéztem, de a twobros.com-on nincs full system feltüntetve egyelőre a 07-08 ashoz (merthogy ugye az az azonos modell ilyen szempontból). A 09 es pedig fenn sincs az oldalon. Ami ugye egy tök más motor. Van valami más infód?
drBig! Utólag is elnézésedet kérem a kijelentésem miatt. Bár mentségemre legyen mondva, hogy odaírtam hogy szubjektív.
A Two Brothersnek nincs rendszere. A Yoshi baromi ronda (ez persze szubjektív). A többivel nincs tapasztalatom. Akrát is forgalmazunk, tehát azt is mondhattam volna, csak az majdnem a duplájába kerül, és a Mivv is ugyanúgy full titán. Csak a hangja 5X jobb mint az Akrának . De rendelek szívesen Akrát is fél milláért bárkinek
Pályidom eladó YZF-R1 -re 07-08. Van ami használt (sebimoto) és van egy zsír új(pascalpast) is . A használt az le van fényezve az új még csak ki van fúrva de motoron még nem volt. A szett tartalmazza a alsó+felsó+tank+hátsó+sárvédő idomokat és a plexit. Az ára: 65000 a használt és 85000 az új.
MilleRR! Nyitva vagytok ma?