Marha bőr, egyrészes overál
Perforált, jól szellőzik
Váll-, könyök-, csípő-, térd és sípcsont protektorral felszerelve
Neoprén betét a csuklónál és a bokánál
Előkészítés itatórendszer számára a púpban
Én se maradjak ki..... .....nade nem csak ezért . Boldog, szeretetben gazdag (büntetéstől mentes itt a krampuszra gondolok természetesen ) békés ünnepeket kívánok
Ez lehet inkább a Suzuki nem? Az van a Szécsényi úton. A Másik a Honda volt az bent van a vároban a várost elkerülő út előtt. De szerintem nincs náluk itt lent ilyen ruha max. ha 100%-ra kell akkor lehozatják neked. De legegyszerűbb rászánni egy 5000-est és felmenni Bp.re ahol többféle közül választhatsz jó áron, már ha lesz még a méretedben....
A rendőrség nem a "Big Brother" még ha sokan azt hiszik is. Ha telót lopnak el annak is a hivatalos ügy kapcsán tudnak csak utánnanézni és nem a rendőrség hanem a szolgáltató. Aki később tájékoztatja a rendőrséget.
Pohi lehet egy kérdésem? Lehet hülyén hangzik, de ha a motoron elrejtek egy simkártyát és ellopják a vasat a simkártya helyzetét a rendőrség meg tudja határozni?
Én meg most licitáltam egy Texport 56-os egyberészes púpos ruhára meg egy Shoei "m" RF-1000-esre és meg is nyertem, ma adja fel a srác USA-ból ha minden igaz, azt nem mondom el mennyiért, de jó áron. A ruhának annyi a hibája, hogy bal kezénél a zippzár húzókája letört, a sisak meg tipp-topp és van hozzá orrvédő és sima meg sötét plekó is. Néztem a parillánál 145.000 a ruha.....
Marha bőr, egyrészes overál
Perforált, jól szellőzik
Váll-, könyök-, csípő-, térd és sípcsont protektorral felszerelve
Neoprén betét a csuklónál és a bokánál
Előkészítés itatórendszer számára a púpban
Szerintem jó