Sidi Vertigo Race Boots Free Ship Blue Size 42
US $300.00
Shipping costs:
Free
UPS Ground
Service to United States
Ships to: Worldwide
Item location: Northlake, IL, United States
1.kép Ez van air-ban 43-244 Eur, 44-244 Eur ,45-244 Eur áron. 12.50 a posta.
2.kép Ez nem air 43-44-es 249 Eur + szintén 12.50 a posta.......
De bányássz a bay-en és ha találsz olyat ami paypal fizethető, akkor megoldjuk.....te a fizetést én meg a hazapostázást és a paypal fizetést.......itt fórumon belülieknek only Lehetőleg EU-ból, mert USA az más tészta....
Ezt a linket sem tudtam megnézni
Álltalában 42-es a lábam,bár már volt olyan csukám is,amibe 44 volt ütve és mégis jó volt,de álltalában 42-es.
A másik az,hogy ha lenne is kint(márpedig van)azt el is kellene isntézni,hogy hazajusson,....
63 papír viszont már baráti lenne,annyiért mindenképpen vennék!
Nekem az alpinstars smx-plus van 2 taknyolás után még mindíg ezt venném annyi a baja, hogy nyikorog picit de egy kis szilikonnal be lehet fogni a száját....de a haveroknak sidi van és nagyon szeretik....és nem is nyikorog nekik
Multkorában keresgettem és találtam egy szép verigo airt ami elég jó áron volt.......persze a sima vertigo is, de én mostmár, hogy megéreztem milyen áldásos a perforált csizma mást nem vennék, de komolyan. A gagyi probiker perforált csizma nem ázik be esőben eszméletlen.....az oxtar nem perforált hanem full és az meg beázik mint állat
nagy az elet ma.
ki tudja hol van a muszerfal orajanak az allitasi lehetösege.valaki regebben mar leirta,csak nem talalom.a km -mph miatt is kerdem a C-F miatt is ,es a fordulatszamot is feljebb kell tornasznom mert koran eg a feher lampa
De ez nem a corsa?
Kb. 30 per és jövök,addig kejálok mert most értem haza,melóból.