Persze, mondjuk Valter Moto, 19.900 Ft-ért. A kiállításon még volt raktáron, de lehet hogy elvitték, meg kell majd néznem. Ha nincs, akkor március végére lenne itt.
Tudná Nekem valaki modellezni a 2006-os R1-et,hogy hogyan nézne ki aranyszinő felnivel?
Olyan szinű mint a 2008-as nak van.
Photoshop-al,Nekem sajnos nincs.
Kössz
még dolgozom most, majd este fent leszek ja.
be van állítva az autologin, (a pop-up windows le van tiltva) így ha csatlakozom a nethez, akkor belép az msn-re, de csak a háttérben és lehet h nem is vagyok a gép előtt.
Csak egy gyors kérdésem lenne ...
Mennyit fogyaszt egy 1999-es R1-es , ha nem állatkodok vele, hanem csak túrázgatnék ?
kösz a válaszokat ...
tudsz utanvetelben küldeni,1par piros tükör takarot. es első indexet? mind a kettöből az erdekel amilyen neked vant fenn a gepeden.
Tudná Nekem valaki modellezni a 2006-os R1-et,hogy hogyan nézne ki aranyszinő felnivel?
Olyan szinű mint a 2008-as nak van.
Photoshop-al,Nekem sajnos nincs.
Kössz
este kérdezz ha fent vagyok and I'll try do my best in order to answer your questions about ps3.
be van állítva az autologin, (a pop-up windows le van tiltva) így ha csatlakozom a nethez, akkor belép az msn-re, de csak a háttérben és lehet h nem is vagyok a gép előtt.
Élőben amúgy jobb, nem csúny a kék/fehér párosítás. A matricák nélkül meg még jobb lenne.