Sziasztok!
Egy barátomnak keresek 2006-os R1-be való első fékbetétet,estleg ha valakinek motor eladás után megmaradt és már nincs rá szüksége baráti áron átvenné.Használt is lehet !
Előre is köszi!
Kutya 06 70 292 90 70
Szerintem semmilyet nevegyél neken 4éve van R1-em és még nemkellett izzót cserélni bennne .a megtakarításon vegyél inkább láncspayt mert az nagyon fogy
Szia! Olvastam a terveidet! Hát nem lesz önüralmad azt megsúgom! Én egy babettáról ültem egy 600-as gixxerre és a vétel előtt én is mindig azt mondogattam hogy nem fogom neki huzni de hidd el hogy nem lehet kibirni sokszor! De azért vigyázok ám ne bántsatok !
Eljátszogatok a gondolattal. Habár életemben 1x vezettem ilyen erős gépet (954RR), de akkor beleszerettem az ezresek nyomatékába meg erejébe. Bár az igazat megvallva 7nél tovább nem forgattam, és tudtommal ott indul meg igazán
Lehetséges hogy lenne megfelelő önuralmam egy ilyen géphez, csak azért mégis kicsit nagy ugrás lenne, meg mondom a legfontosabb, hogy a Felmenőim nem igazán értékelnék ha egy 150lovas motorra ülnék.
Üdv!
Először is kösz hogy írtál ide is
Az RSt az adatlapomon megtekintheted :) Ha érdekel a csere :D
Mondjuk van egy olyan érzésem hogy Atyám nem menne bele a dologba
Igen az enyém a motor.hátulja sérült volt de sima béla barátom szakszerüen javitotta.csak a hátsó ülés rész sérült a bölcső váz nem!ujra lett fényezve.a motor makulátlan müszaki állapotban van korához képest!de ha felhivtál volna ezt telefonon is közlöm nem számit titoknak!üdv isti
Ezt a gépet nem Gyöngyösről vetted véletlenül?