Szerintem is a benzinszint érzékelő makkant meg. Vagy megcsináltatod, vagy 180 km-enként tankolsz és akkor biztosan nem maradsz benya nélkül. Legalább is én 180 km alatt tudtam csak az összes benyát megetetni vele ha szétgyilkoltam...... .....ha nem akkor a 300 km-t is elment....
Razor, ha a gyújtás ráadásakor a "teszten" kigyullad a lámpa, akkor a leddel nincs baj. Ha a kilométerszámlálód elindul tartalék állásban ("F" betűs kilométerszámláló), akkor valami gáz mégiscsak a visszajelző lámpával lesz - ha viszont a tartalékos kilométerszámláló sem indul el, akkor a benzinszintjelződ krepált be szerintem.
Hali! Remélem tud valaki segiteni nekem! Mi lehet a baj ha nem mutat az üzemanyagjelző egöm semmit! csak akkor gyullad ki amikor rateszem a gyujtást! Már kétszer maradtam benzin nelkül!
Legyszi irjatok mar le, hogy eg a gepeteken a helyzetjelzo/tompitott/refi. A jobb vagy a bal oldali buraban egnek? Ugy nezzuk, a balt vagy jobbat, hogy a mocin ulsz.
pl:
-helyzetjelzo: mindeketto
-tompitott: jobb
-refi: bal
Tudom en hogy kell ra valami de meg nem volt idom foglalkozni vele! csak nemreg vettem a kicsiket de nagyon megszerettem! honnan lehet szerezni valami jo matrica szetett ra? aki tud valamit kerem irjon!
Elore is kosz!
Valaki innen a fórumról csinált nekem matricát a farokidomra. Nagyon jól sikerült. Érdeklődj biztos csinál neked is matricát, az feldobná nagyon a vasat, így kicsit kopár. De ez legyen a legnagyobb baja
Megint kellene egy kis segitség.Küldök egy smst.
Köszi.
Persze nem annyira mint az enyém, de lehetne.
De természetesen tudunk hozzá adni, az is Valter Moto gyártmányú, 3.900 Ft.
Mi a különbség a RN04 és az RN012 között?
Ha valaki tudja az légyszi írja meg nekem!
Köszi
-tompitott: mindeketto
-refi: mindeketto
Legyszi irjatok mar le, hogy eg a gepeteken a helyzetjelzo/tompitott/refi. A jobb vagy a bal oldali buraban egnek? Ugy nezzuk, a balt vagy jobbat, hogy a mocin ulsz.
pl:
-tompitott: jobb
-refi: bal
Remelem ertheto volt, kosz szepen.
R1,R6 fejidom,lámpa,lábkonzolok,idomok+egyebek korrekt áron!
Ha érdekel vmi dobj 1mailt!
bb83@freemail.hu
Elore is kosz!