én 50-ről kezdtem gyakorolni. aztán 20-asával emeltem a sebességet. Először az volt a lényeg, h a lassulás végén felhúzzam a seggét. abból lehet továbbmenni az elsőkeréken gurulásra, ami a lényege. Most olyan 100-120-ról húzok bele, akkor van lendület h guruljon pár autónyit. persze mínél magasabban van annál tovább gurul és annál szebb. Csak mindig elmegy vmelyik irányba.
Nekem is volt balesetem az volt a szerencsém hogy keményen belenyultam a fékbe!
Ha nem nyúlok bele és csúszok el akkor úgy beleállok a swift seggébe mint a szeg!
unokatesom is emiatt borult fel ! aszitte atmeek a sargan de mondom megvarom inkabb fek, o meg huzta neki es utanna fek, melettem allt meg csak az a baj ugy hogy a motor alatt fekudt ... amugy meg nekem csuszik a gumi kozuton ... nezd meg a kepemen ott mas fele az ut es ott megy de kozuton kurvara csuszik ...
gondolj arra, hogy ha baleset vagy vészhelyzetben leszel akkor mi lesz.
lehet h belemarsz a fékbe, megcsúszik, elesel. vagy feljön és átesel. míg ha gyakorolnád lenne esélyed h kikerüld...
meg ne álszentkeskedjünk, fasza érzés így begurulni a lámpához, főleg ha buszmegálló, diszkó, stb... van a közelben...!
be kell melegíteni a gumit előtte. Emellett ha úgy húzol rá, hogy csak éppen, pont akkor fog megcsúszni. Határozottan kell rámarni, aztán ha megcsúszik elengeded. Nekem sokszor volt olyan, hogy megcsúszott, aztán megtapadt és szépen feljött a segge.
nem poros helyen is csuszik de nemtom miert ... meg ha nyomok 5 stoppit utanna mar nem megy az olyan uton se ahol amugy menne mert csuszik ... nemtom miert
Ha nem nyúlok bele és csúszok el akkor úgy beleállok a swift seggébe mint a szeg!
dobd már át mailben lszi. az iwiwes mail címre. nagy felbontásban. thx!
lehet h belemarsz a fékbe, megcsúszik, elesel. vagy feljön és átesel. míg ha gyakorolnád lenne esélyed h kikerüld...
meg ne álszentkeskedjünk, fasza érzés így begurulni a lámpához, főleg ha buszmegálló, diszkó, stb... van a közelben...!
sztem jó lett! ha van még akkor átdobhatnád msn-en, nagyobb verzióban! Meg ezt is!
A technika utamba állt!
A multkori amikor nem engedtek a pálya közelébe!
kurva jó! van még?
na jójét.