Hi
Jó h mondod h holnap is lesz pályanap, nekem nem is volt benne a programfüzetembe... (ezek szerint biztosan vmi utólagos bővítés eredménye lehet?! mind1.) Szóval beszélek egy haverral és szerintem ha jön akkor meyünk is, de nekem a délelőtti csoport a szimpatikus, ezért ha megyünk is akkor azt célozzuk meg.
Mivel a nyár többi része a részemről kilőve, mert végig külfölfön leszünk (7végén pl.BRNO ) ezért legközelebb csak szeptemebr 06-a, amire viszont tuti megyek.
Más: lehet h hülye vagyok, de erről a MERSZ-ről most hallok először, mi is ez tulképpen?
Enyém 281-283 között ugrál óra szerint, amikor leszabályoz 15500-nál. Persze a tempó megközelítőleg sincs ekkora.
Néha ha olyan kedve van akkor 290-nél, de az igen ritka. Állítólag ha az 1-ik szenzornak kissé melege van akkor ereszti 15500 fölé a fordulatot.
Csak, hogy értsd, Gergőke!
Hatodikban csak akkor lehetne ugyanott a tiltás, ha nem érné el a motor még a max. fordulatszám előtt a 299-et, mivel ott letilt fordulatszámtól függetlenül.
Géza ZX10-e 296-ot ment 5-ben, ráhúzta a hatodikat, 299 és vége volt a dalnak. 11,800-nál.
A többi sebességfokozatban 13,000-ig engedi.
Az enyém 11,700-on megy 299-et hatodikban, de 12,500 a tiltáshatár.
Jó h mondod h holnap is lesz pályanap, nekem nem is volt benne a programfüzetembe... (ezek szerint biztosan vmi utólagos bővítés eredménye lehet?! mind1.) Szóval beszélek egy haverral és szerintem ha jön akkor meyünk is, de nekem a délelőtti csoport a szimpatikus, ezért ha megyünk is akkor azt célozzuk meg.
Mivel a nyár többi része a részemről kilőve, mert végig külfölfön leszünk (7végén pl.BRNO ) ezért legközelebb csak szeptemebr 06-a, amire viszont tuti megyek.
Más: lehet h hülye vagyok, de erről a MERSZ-ről most hallok először, mi is ez tulképpen?