"ddt500:
Jobban örültün volna ha rögtön lököd az adatokat. 6-ban megkorra fordulaton tilt le meg ilyenek."
dannyboy:
"hatodikban pont ugyanott van a tiltás mint ötödikben, negyedikben, harmadikban..."
"ddt500:
Ja, Azt hittem letilt 299-nél. Persze Te ezt a sebességet meg sem mered közelíteni. Vagy csak a zongora nem alkalmas rá!"
Csak hogy értst Tibike! A kérdésed a fordulatszámra vonatkozott. Arra kaptál választ, és csak halkan jegyzem meg, a 299, az nem a fordulatszám tiltáshatára a Yamahánál
Vazzze megint elfelejtettem, pedig 3x is gondoltam rá ma csak sok volt a rohanás ide-oda. Szombaton csörgess meg 21.-kor akkor melózok....bent van a szekrényemben felírva egy lapra. Asszem Bp.XVI.ker. Csóka (vagy valami ilyesmi) u. 13.
Akkor ugyan annyi mint a D.I.D!
Melyiket érdemes az o gyűrűset vagy a simát?
Néztem verseny krossz láncot is az jó lenne-e mert méretbe jó de mi külömbség lehet?
Űűűűűű ez pech .....2 éve én végigpengettem az M5-ön 200-as végsebességgel a 97-es vén öreg Vectránkkal.......nem is gondoltam a matricára......nem jött azóta sem csomag. Most ha minden igaz 6 hónapjuk van kiküldeni. Ha később jön akkor te nyertél.....ha jól tudom, de azért nézz utána
Jobban örültün volna ha rögtön lököd az adatokat. 6-ban megkorra fordulaton tilt le meg ilyenek."
dannyboy:
"hatodikban pont ugyanott van a tiltás mint ötödikben, negyedikben, harmadikban..."
"ddt500:
Ja, Azt hittem letilt 299-nél. Persze Te ezt a sebességet meg sem mered közelíteni. Vagy csak a zongora nem alkalmas rá!"
Csak hogy értst Tibike! A kérdésed a fordulatszámra vonatkozott. Arra kaptál választ, és csak halkan jegyzem meg, a 299, az nem a fordulatszám tiltáshatára a Yamahánál