Igényes a rendszámtartó konzol!
Mondjuk bazz, lehet h tényleg nem égetett gumit, vagyis most nem, vagy lemosta utána met egy db guminyom sincs sehol, pedig ha ennyit leégetsz úgy kellene kinéznie alul mindennek, mint a hányás. ez meg tiszta. van még egy lehetőség: akkor spíler, h csak arra használja a gépet, h autópályán bassza neki, az meg megette a gumi közepét, és még ez az első gumi a gépen 3 év óta.
1000-es? jah, lehet. de akkor 05-ös. mert a 06-osoknak már fekete a lengőkar. MEg a kék is 05-ben volt.
Mind1, ilyen faszoknak simson kell. azzal pöröghetne a porban.
basszus hát tényleg te nem is találkoztál a sráccal az mekkora gyík volt ilyennek ilyen motort ezzel a gumival 200kmet ment azt mondta...mármint azóta hogy ilyen állapotban van "nem lehet vele dönteni" ott sírt a szája...
fasza.
ez való a sok fasznak. gumiégetes. Mire jó, bazz? A majrécsíkból ítélve csak a gumiégetés ment a gyereknek...! pedig a kis 600RR pont h a kanyarvadászatra a tökéletes, meg pályázni. Sokkal jobb, mint egy 1000-es pályán. Én néha befosok az R1-től... Én is ímádtam a 600RR-t, amíg össze nem csuktam...!
na jó éjt mindenkinek, léptem, mert holnap ring van, aztán ki akarom pihenni magam.
Mondjuk bazz, lehet h tényleg nem égetett gumit, vagyis most nem, vagy lemosta utána met egy db guminyom sincs sehol, pedig ha ennyit leégetsz úgy kellene kinéznie alul mindennek, mint a hányás. ez meg tiszta. van még egy lehetőség: akkor spíler, h csak arra használja a gépet, h autópályán bassza neki, az meg megette a gumi közepét, és még ez az első gumi a gépen 3 év óta.
Egyenesen én is tudok menni!
Mind1, ilyen faszoknak simson kell. azzal pöröghetne a porban.
De az ilyenek közveszélyesek eldurran a gumi és bárkibe beleszálhat!
Felfelé nem úgy tünt mintha parázna!
ez való a sok fasznak. gumiégetes. Mire jó, bazz? A majrécsíkból ítélve csak a gumiégetés ment a gyereknek...! pedig a kis 600RR pont h a kanyarvadászatra a tökéletes, meg pályázni. Sokkal jobb, mint egy 1000-es pályán. Én néha befosok az R1-től... Én is ímádtam a 600RR-t, amíg össze nem csuktam...!