ez így van...!
Viszont nem értem utol... Ergo ott is vmi rakéta bekapcsolhatott és valszeg ott is pörögtek a számok rendesen a 2++ mezőben...! Ti jót motoroztatok, mindenki egyben van?
BakondiG, grat, ez elmúlt fél év legkeményebb menetét nyomtad, nem tudtalak volna utolérni, a visszafordító előtti kanyarhoz még együtt érkeztünk, onnan viszont vmi nagyot alkottál!
Meg én is elkúrtam - nem kicsit, nagyon - a visszafordító előtt kanyart (ahol a múltkor átugrottam a 636-ost), mert a visszafordító utáni sikánra már a gixxerezer is a nyakamon volt...!
néha így vki belenyúl a kuplungba... már én is észrevettem, nem tudom ki az, vmi szellem lehet...!
Mellesleg jelentem ma sebességrekord született Lepencén (legalább is nekem)... Az első körben le a víz felé, az 1000RR-t próbálva utolérni, a technikás rész után a nagyon hosszú jobbosban és az utána jövő egyenesben 2-essel kezdődő számot írt ki a műszer és nem 00-al folytatódott... Minek megyek én az erdőben ennyivel bazz...?
már aggódtam de látom azért bajba vagy a kuplung kezelésével mert lehet hogy csak az én szemem rossz de én úgy láttam hogy egykeréken indultál remélem csak összetévesztettelek valakivel .
Bármi hasonlóság csak fikció és a véletlen műve lehet...!
Én elitélem ezeket a dolgokat és mindig a szabályok betartásával közlekedem. És a barátaim is.
Meg az egykerekezés nagyon veszélyes és ezért meg se merném próbálni...!
Nah akkor majd a csajod legközelebb menjen haza a későbbi járattal!
Nem tudom kik voltak, de ha egyszer elkapok egy ilyen egykerekező, sztopizó kaszkadőr brigádot, azzal elbeszélgetek. Meg azokkal is, akik a 2/A-n nyelezik és a lapra döntött motornál leteszik a kezüket az aszfaltra...! Kimentünk volna túrázni, hallgatni a madarakat, érezni az illatokat, nézni a tájat, megvárni míg Lassie hazatér, erre ilyen huligánok elbasszák a napot...!
Szólok amerikai barátomnak h sasolja meg azt a sisakot, oszt mondjon valamit.
Sorry, de el kellett érnünk a vonatot... az Esztergom-Piliscsaba-Tinnye-Budakeszi-Solymár-Bp. út is fasza volt, csak rövidebb. :)
Hihetetlen, néha teljesen megdöbbentesz! Nagybátyám mesélte ugyan, hogy Amerikában sokan csinálnak ilyen veszélyes dolgokat, de hogy már hozzánk is begyűrűzött az eféle huligánkodás, az valami borzasztó!
Te, a fotómodell megnézte azt a Rubatone sisakot? Vagy a Respect kell neki mégis?
Danny,
kár h lepattantál, nagyon fasza kis nap volt.
Bp-Dobogókő-Esztergom-Szlovákia-Rétság-2/A-Vác-komp-Vi
segrád-Lepence-Szentendre-Bp.
Képzeld többen láttak 3 motorost 1000-es gépekkel egyszerre kerekezni...! Őrület mik vannak.
pénz és idő nem számít.
viszont van egy alapelv.
Karcsi bácsi nem fúr, reszel, farag semmit se a motoromon, csak az kerül rá, ami a gyár helyére felrakható.
bye-bye éndzsöl ájsz!
Mert nem lehet kapni, én is csak privátban rendeltem meg a mienket, az amerikai nagybácsihoz szállítással...
20.000, valószínűleg szét kell barmolni a lámpát (fúrni tuti hogy kell), a szállítás pedig abszolút bzonytalan... így tetszik?
Viszont nem értem utol... Ergo ott is vmi rakéta bekapcsolhatott és valszeg ott is pörögtek a számok rendesen a 2++ mezőben...! Ti jót motoroztatok, mindenki egyben van?
BakondiG, grat, ez elmúlt fél év legkeményebb menetét nyomtad, nem tudtalak volna utolérni, a visszafordító előtti kanyarhoz még együtt érkeztünk, onnan viszont vmi nagyot alkottál!
Meg én is elkúrtam - nem kicsit, nagyon - a visszafordító előtt kanyart (ahol a múltkor átugrottam a 636-ost), mert a visszafordító utáni sikánra már a gixxerezer is a nyakamon volt...!