Ki kérdezősködik baromságokat kis köcsög!
Emlékeztem hogy volt már iylen kérdés és ő mondta hogy a pardinál van iylen!De nem voltam benne biztos mert nem találtam meg a hozzászólást!
Dzsííí, a titán/karbon rendszerek 217.900 forintosak, PLUSSZ a kedvezményed...
De ez sajna a 2007-esre való, ha jól hallottam a tied meg 2008-as, két dobos már... vagy fel lehet tenni rá ezt is?
Megdőltjük a rendszámot!
Ejnye-bejnye.
Azért jól néz ki, ha kicsit "kucig" is, mint az enyém
Apropó. Jól látom, hogy 1-2mm-es aluból van kihajlítva?
Szerintem gyakran ellenőrizd, hogy a hajtás mentén nem-e reped!
Ezt a rendszámtartót még lehetne jobbra is csinálni, végül is, csak pont erre nincs idő soha. Egyébként azért lett készítve rá, mert a túrákhoz megvásárolt oldaltáskák nem fértek el az irányjelzőtől, ezért beljebb lettek rakva az irányjelzők + a rendszám is csinosabban áll .
Tessék pár kép az összeeszkábált rendszámtartómról. Tegnap kérte egy kollégám is így van róla képem. A többi dologról majd csinálok képet valamelyik nap......holnap dologozok....szombat vasárnap az alapot betonozzuk ezerrel, de szombaton ha hazajöttem lefényképezem az összeillesztést amennyire tudom. Egyébként 2002-es a mocim, de csak annyiban különbözik a 2003-astól, hogy nem arany színű a villa és nincs rajta elakadásjelző....
A királyfi bejelentkezik a kínai császárhoz, hogy szeretné elvenni a lányát.
A császárnak az a feltétele, hogy a királyfi állja ki a három legszörnyűbb kínai kínzást. A királyfi beleegyezik. Elmegy aludni a számára előkészített szobába. Reggel egy kővel a hasán ébred, rajta felirat:
"Első legszörnyűbb kínai kínzás: 50-kg-os kő a mellkason"
A királyfi röhög egyet a primitív feladaton, könnyedén felkapja a követ, majd kidobja az ablakon. A zuhanó kő másik oldalán azonban meglát egy feliratot:
"Második legszörnyűbb kínai kínzás: bal here a kőhöz kötve"
A kő már túl messze van, hogy elkapja, ezért utánaugrik, ki az ablakon. Ekkor az ablak külső oldalán megpillantja a harmadik feliratot:
"Harmadik legszörnyűbb kínai kínzás: jobb here az ágy lábához kötve"
Jana, dani@danger.hu vagy 06-209-668-034!
O-gyűrűs: 21.900 Ft
X-gyűrűs: 27.900 Ft
X-gyűrűs MVX (erősített): 35.900 Ft
X-gyűrűs MVX-ZST (erősített, nyúlásmentes): 37.900 Ft
Az első/hátsó lánckerék pedig 4.700/7.900 Ft.
pohi
te 2003ason nyomod ,igaz?
nincs par keped a moci ules reszeröl szetszedve?arra vagyok kivancsi hogyan raktak ossze a aksi tarto fekete müanyagot a festett resszel?es a rendszamtarto?az is erdekelne
Az "O-gyűrűs: 20.900 Ft" jó lesz, meg jöhet az első és hátsó lánckerék is. A lényeg, hogy 2004-es Suzuki SV1000s-hez passzoljon. Jöhet a címemre futárral: Pohánka Tamás 3170 Szécsény, Sport út 7. 06-70/337-3554-en elér a futár. Csütörtökön és pénteken Balassagyarmat, Bajcsy út 6. (Rendőrkapitányság)-on tudja leadni az ügyeleten (hagyok ott pénzt), mert 08-20-ban dolgozom egyik nap baleseti helyszínelek másik nap meg motoros rendőrködöm (vagy bent vagyok vagy nem).
Azt nem mondtam, hogy nem lett utánnaállítva, mert már lassan 5 éves lesz a moci, de mióta nálam van (2006.01.27.) nem kellett. Egyszer akartam, de lebeszéltek róla, mert azt mondták ha feszes lesz kinyírja a csapágyat elől. Tehát maradt úgy ahogy volt.
az alacsony, hosszúhajú, tetovált. Ő a csúf. Van még a jó, meg a rossz, de ők most a bányában dolgoznak a szinbáddal. El ne téveszd!