Jelenleg MOtul 7100 van benne, 15w-50, de hidegen, kivillan az olajlámpa, magyarul szintbaja van( csak hidegen, ergo nem "folyik le" olyan gyorsan az olaj a motorban, szint fullon, nem eszi az olajat, vagy nem láthatóan :)
Tehát a 15w-50 nem vált be valamiért, maradnék a 10w x változatánál. Nem pályázok, így a 300v felesleges lenne valóban, elvileg van 7100-ból is 10w verzió..?!
Szeretném megkérdezni, hogy RN12-es 2006-os R1-be milyen olajat ajánlotok?
Nemrég vásároltam a motort így nem vagyok vele teljesen tisztában, hogy melyik a megfelelőbb bele.
A Yamalube árát sokallom, korábban Repsol vagy Castrol full szint. olajakat használtam a 929-esemben.
Motul, Motorex, vagy utcára bőven elég egy 10-40es full szintetikus? Nem pályázom vele, ez nem arra van tartva nekem. :)
Köszi a válaszokat.
Köszönöm a válaszokat!igen az hogy hatarozottan még oké lenne de sztem ez már kényelmetlen.ha lapon vagyok sztem esélyem se lenne lelógva amotorról dobni egy új sebességet(bár pályán még nem próbáltam)plusz még abban a helyzetben nemmlenne vicces ha rántana mert nem veszi be....van hogy sikerül végigváltani de inkább a nem a jellemző,leginkabb a 4-5 5-6 ba nemszereti magasfordulaton es 100% közeli gázálláson.a motorral meg még elindulni sem szeretek 85-90fok alatt..szoval ha ez a normalis inkabb kiveszem minthogy szétrúgjam a váltót,kuplungnelkul gazelvetellel is gyorsan megy ja es akkor kb negyed ekkora erő kell a valtashoz és sosem váltok félre...
Gyorsváltót szerintem csak fordított váltóval érdemes használni. Határozottan taposni kell! Hidegen ne használd, csak, ha már bemelegedett az olaj. A fordulat is legyen 8000 felett! Amennyiben nem szükséges, ne is használd, mert meg fogja enni a váltót... Nekem Commander volt SP kapcsolóval, most YEC van Dynojet kapcsolóval, de ugyan úgy van mikor nem veszi be, üreset dob stb. Szép lassan szétmegy az amúgy is gyenge váltó...
Szia RN12 ön használom Powercommanderes de nekem nincs vele semmi gondom .De most szeretnék rakatni a 2008 asra is(HEAL TECH) Quick Shiftert easy(IQSE).Szerintem csak a beállitásokon kell változtatni .Szervizben rakták be a tiedét és ott állitották be vagy te állitottad be.Mert ha szervizben csinálták vidd vissza állitsák be rendesen.
Szia
Nincs vele gondod?nekem egy bazzaz zfi qs tc lett berakva de a gyorsvaltoval nemvagyok maximalisan megelégedve.nagyon erosen kell nyomnom(szerintem az túl erős)hogy rendesen vevaltson de van hogy nem huzza be csak felpörőg mintha üresben lenne aztan vagy abban a sebessegben marad vagy mikor esik vissza a fordulat kerregesek kozepette beveszi.szakitasi időket is nőveltem mégse jo..kuplungnelkuli gazelveteles valtasoknal semmi gond
Sziasztok van egy serult de javitott rn12 fejidomom torodest igenyel de javithato.... 25ezer forintert megvalok tole... E mailbe erdeklodjetek mv-agusta@gmail.hu
Engem érdekelne 1000-es sportmotor de csak is nem széthajtott ha esetleg csúszott és fényezni kell az se baj a lényeg, hogy egyben legyen! Esetleg ha van vagy lesz ilyen motorod szólhatnál!
Sziasztok , 2005 R1 hez keresek kuplung kosarat amiben a rugók nem zörögnek , mert most a motorom hangja elég borzasztó ?! Válaszokat előre is köszönöm , további kellemes estét !
A 10w fix, de a melegtűrési képesség okán talán a 60-as lenne a nyerő-gondolom-