Sziasztok! Eladóvá vált gépem, mely elég kihasználatlan volt eddig... a megtett km ezt igazolja. Ha valakit érdekel: https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-10067016
Sziasztok! Még van pár ezer kilométer a motorom gumijába! Jelenleg Metzeler Sportec M3 van rajta! Érdemes e más típusra váltani vagy ez ideális gumi a motorra?! Csak utcán használom melóba járósnak, és néha kis túrázgatás! Válaszokat előre is köszönöm! Illetve ha némi tapasztalatokat megosztotok velem mire érdemes odafigyelni a motornál! Tegnap vettem!
2 db. R1-em is volt, nem tapasztaltam ilyet soha. Melyik évjáratot nézed? Árkategória?
Linkeld be amit kinéztél és akkor tudunk könnyebben segíteni, véleményezni a kiszemelt példányt.
Hellosztok !
Szeretnék azon kicsiny család tagja lenni akik rendelkeznek egy R1-el :D. Kinéztem egy példányt az eladó telefonos konzultáció során azt elárulta nekem ,hogy van egy hibája alsó tartományban van egy jellegzetes fütyülő hangja a motornak 3000 fordulat körül , de a fordulatszám növelésével ezt elhagyja . A kérdésem valaki tapasztalt-e már ilyet kormában ,mi lehet a hiba forrása ,egy új blokk meg nem egy olcsó mulatság . Válaszokat előre is köszönöm . Csigga
Sziasztok!!
Karbis R1-eshez kellene nekem blokk. Ha önindító, gyujtás, váltó és kuplung nincs benne az sem baj.
A legfőbb a henger és a hengerfej lenne főtengejjel és dugatyúkkal.
Minden segítséget szivesen vennék.
Előre is köszönöm.
Rendeltem több, mint 1 hónapja 360 fokban forgathatót (a boltot itt nem nevezném meg), de még nem jött meg. Hol tudok még esetleg beszerezni még ilyet szerintetek? Vennék máshol inkább..
Telefonszámot tudok adni, hívj fel. Miskolcon hirdeti magát r1-r6 alkatrészeket árul főleg ha keresed nélkülem is meg fogod találni. Olcsóbb, mint a nagynevű bontósok, és van forgalmi is a motorokhoz. Aki egyből alkudozik annak azt mondja nincs alkatrész.
Nem tudom ki volt de garasoskodott nagyon. A bontóban csak a váltóért 90,000-et kérnek. Állandóan hívogatják a barátomat is régi r1 blokk miatt aztán amikor kimondja a 150,000Ft-ot a kipróbálható blokkra akkor kiakadnak. A következő héten megint hívja ugyanaz az ember...
Korrekt ajánlat esetén kiveszem a saját motoromból a blokkot, de szerintem kár beszélnünk róla. Magyaroknak nem állapot kell, hanem a lehető legolcsóbb ár és még abból is alkudnak.
A gyári relé azért nem jó mert az bimetálos és a ledes index nem vesz fel akkor áramot h a bimetál kapcsolgasson. Az elektronikus viszont terhelés független ezért jó ledeshez és izzóshoz is.
Előző motoromba cseréltem ki. De ebben is ki fogom. Nem üt ki semmit, jobb megoldás mint az ellenállásos téma. Van azt hiszem 3 illetve 4 lábú relé. Azt kell megnézni a motorodban milyen van.
Ledes indexhez egyszerűbb, ha elektronikus relét veszel. Nem kell gányolni az ellenállással. Csak a gyári relé helyére kell berakni. Nem drága és akkor az jó izóshoz és ledeshez is egyaránt. Pl ez: http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Tud valaki bontott váltót 2007-es R1 hez? Maga a kuplung tengely is elég lenne.
Köszönöm! ;)
Linkeld be amit kinéztél és akkor tudunk könnyebben segíteni, véleményezni a kiszemelt példányt.
Szeretnék azon kicsiny család tagja lenni akik rendelkeznek egy R1-el :D. Kinéztem egy példányt az eladó telefonos konzultáció során azt elárulta nekem ,hogy van egy hibája alsó tartományban van egy jellegzetes fütyülő hangja a motornak 3000 fordulat körül , de a fordulatszám növelésével ezt elhagyja . A kérdésem valaki tapasztalt-e már ilyet kormában ,mi lehet a hiba forrása ,egy új blokk meg nem egy olcsó mulatság . Válaszokat előre is köszönöm . Csigga
Karbis R1-eshez kellene nekem blokk. Ha önindító, gyujtás, váltó és kuplung nincs benne az sem baj.
A legfőbb a henger és a hengerfej lenne főtengejjel és dugatyúkkal.
Minden segítséget szivesen vennék.
Előre is köszönöm.
http://www.jofogas.hu/csongrad/Dainese_Ketreszes_Borruha_Ferfi_es_Noi_Egyben_Elado__47506971.htm?first=1
Motoremelő ügyben tudtok segíteni?
Rendeltem több, mint 1 hónapja 360 fokban forgathatót (a boltot itt nem nevezném meg), de még nem jött meg. Hol tudok még esetleg beszerezni még ilyet szerintetek? Vennék máshol inkább..
Korrekt ajánlat esetén kiveszem a saját motoromból a blokkot, de szerintem kár beszélnünk róla. Magyaroknak nem állapot kell, hanem a lehető legolcsóbb ár és még abból is alkudnak.