Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán füstöl ha 20 éves lesz a gép
Köszi az infót.
Nekem se eszi!
Nem eszi
Sziasztok! Mennyire eszi az olajat az RN-19? Nekem kb 2500 km után hiányzott belőle, úgy 4-5 deci. Utcai sportos használatnál ez normális? Most van benne 15 ezer km. Mögöttem jött a cimbora, de azt mondta, nem füstöl. Nektek is eszi???
Rendben, köszönöm a segítséget!
Én az EBC-t venném. Az olajcsere sose árt. Az 5100 amúgy se túl drága.
Szerinted melyiket érdemesebb megvenni hozzá?

http://motoralkatresz.eu/termekek/EBC/CK2350_Kuplungtarcsa_szett/
http://www.m0moto.hu/tourmax-type-tourmax-kuplung-szett-tipus-szer-tourmax-kuplung-lamella-yamaha-yzf-cdf-221-p-35983.html

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy most új olajat is tegyek bele? Tavasszal volt olajcsere.
Én kicserélném főleg ha még sose volt cserélve. De ha ki tudod mérni és még jó erőben vannak akkor mondjuk felesleges.
Ilyenkor a rugókat is kell cserélni?
Talán az, hogy a 17 éves motorban elkopott a kuplung? Mérjétek meg a lamellákat. Ha túl vékonyak jöhet a csere.
Üdv mindenkinek!

Magas fordulaton csúszkál a kuplungom. Van, hogy elég nagyot is ránt amikor gyorsítok. Mi lehet az oka ennek és, hogyan lehetne orvosolni? Egyébként Motul 5100 15W50-es olajat használok.
99-es R1

Köszönöm!
2003 as epp a Generator bajos Volt nemde?de 99esem jobben szetetem mind 07em
O egy sz@rt vehetett Amit elotte mär szetbarmolhattak
Minden szétesik ha éveken keresztül tiltason használják ,amugy r1 motorja benne ban a top 10 legjobb motorjai közt ,olyanok közt mint pl a Honda nsr500,vagy a 3 hengeres Triumph ,de van 2 hengeres kawa is
elektromos gáz, motor bajok. Atix motorja is elég bajos volt. Én a 2003-ast nagyon szerettem, de már túl sokat mentek.
Ha jol emlékszem akkor lehet a fényszórók magasságán állítani,de fejidomot le kell lehet venni
07est azt mé szidják ?08-13 ig azzal gurultam
Sisakzsakkal ha van akkor tudsz a hátsó ülésre
Sziasztok!

Kis segítség kellene, továbbra is RN19-hez...

Van, aki tud rögzíteni utassisakot hátra???
Továbbá az első fényszóró magassága állítható-e?

Köszi,
Balu
2006 jó a 04-est és a 07-est szidjak. Keress minél kisebb km-rel minél fiatalabbat.
Rendelsz a yamahátol, olyan 6000 böl megúszod.
Sziasztok! Sajnos egy csavarnak nyoma veszett ami az idimokatt hivatott rögziteni. Valakinek nincs egy feleslegese? Vagy hol tudnék nyomára akadni? Ha tudtok segitsetek! Köszönöm!!
Nekem 07 volt de mar 09 est vennék ,az megjobb
Üdv 07-évj-hoz fabbri plexi 6 e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu