Hali! Ma masoltattam kulcsot de nem fajjin. :(((( A fekete kulccsal nem indul csak tekeri es kozben villog az immo....Mit adtak foggalmam nincs.Illetve mi az,hogy tanithato kulcs?Egyenlore csak a piros a mukodokepes inditokulcs.Nem vagom..Valakinek otlet??
Sziasztok,
Van egy 2005 Yamaha R1-em.
Ott ahol a segédvázat hozzá csavarozom a vázhoz megrepedt és kitört egy darab. Eszt esetleg lehet valahol hegesztetni?
Budapest és környéke lenne jó.
Sziasztok!
2007-es R1-en nem vilagit a bal elso iranyjelzo. Hogy tudom leszedni az idomot? Van 1 fekete belso burkolat, de az patentolva van es nem tudom a patent belsejet benyomni.
Koszi
Kosz sracok! Igy lesz.Mielobb felkeresem a kulcsmasolos helyi kisoreget.Mar csak azt remelem,hogy masolni is tudja majd. :) Az idojaras az ugy is treeee :((
A kép alapján a fekete az egy nyers kulcsnak tűnik.
Én a helyedben azzal kezdeném, hogy csináltatnék 1 v. 2 fekete kulcsot. Úgy is rossz az idő...
Mert ha a pirossal történik valami, az elég nagy oboa.
Normalisan van a motorhoz 1 piros és 2 fekete .Piros kulcsal lehet "tanitani" a feketéket.csak a pirossal lehet olyan feketet csinalni (ha elveszne a 2 fekete)ami indit is.ha a pirosat elveszited akkor minden zar,indito csere
Hali! AA semmit sajna meg.Addig sem jutottam meg,hogy beleprobaljam egyaltalan a zarba a fekete kulcsot amirol csak sejtem de lehet alaptalanul,hogy nem is fog belemenni...Kozben lehet igen..Ossz vissz kb fel orat mentem eddig a mocival miota megvan kb 3 hete.Nem a legjobb meg ez az 5 fok koruli borus ido ami itt van Nemetben.Mar alig varompedig,hogy mehessek vele egy rendes kort.A fel ora kor is abbol allt,hogy ovatoskodtam es ismerkedtem csak finoman.Brutal lehet amugy megkergetve amit muvel.929 rr utan ultem ra harom ev kihagyas utan.Ez volt az almom de meg magazodom vele egy ideig azt hiszem ha jot akarok.Szerencsere itt nagyon jok az utak es autopalyan is jobban ki lehet motorozni.Otthon lassan utak sem lesznek ami eleg gaz a sok ado miatt...Szoval kulcsot valamelyik nap beleprobalom azert.Alapjarat viszont kivancsi vagyok mikent mukszik majd legkozelebb.Mert ha bemelegszik es megint visszaesik majd 900 korulre majd ujrainditas utan megint jo lesz akkor gyanus h exupot kellene allitanom talan.De itt szarabb a helyzetem mintha otthon elnek mert csak magamra szamithatok kisebb javitasokkal kapcsban.Itt nem ismerek egy deka motorszerelot sem meg pedig majd ajanlatos lesz felderiteni elobb utobb h hol es ki foglalkozik itt mocikkal.Nem vagyok egy nagy szerelo..
Hmmm jo neked! Elbogarasztam a minap az angol nyelvu cirka 400 oldalat de azert a magyar az csak jobban ertheto lenne nekem.Gondolom nem szandekozol megvalni tole vagy nem tudsz olyat aki segithetne..Vagy de?? :D
sziasztok! keresek yamaha r1 rn12-hez hátsó komplett lábtartókat hátsó ülést illetve jobb oldali pici fekete műanyagot ami a vázra van két csavarral felfogatva!? ide szeretnék álaszt ha valaki tud segiteni: mv-agusta@gmail.hu
Azt hiszem ezt keresed!
Van egy 2005 Yamaha R1-em.
Ott ahol a segédvázat hozzá csavarozom a vázhoz megrepedt és kitört egy darab. Eszt esetleg lehet valahol hegesztetni?
Budapest és környéke lenne jó.
2007-es R1-en nem vilagit a bal elso iranyjelzo. Hogy tudom leszedni az idomot? Van 1 fekete belso burkolat, de az patentolva van es nem tudom a patent belsejet benyomni.
Koszi
Én a helyedben azzal kezdeném, hogy csináltatnék 1 v. 2 fekete kulcsot. Úgy is rossz az idő...
Mert ha a pirossal történik valami, az elég nagy oboa.