Sziasztok! 2005-os R1 rol van szo. Uzemmelegen az alapjaratnak csak en erzem ugy,hogy nem kellene olyan 900 ra visszaesni mint az en gepemen??Marmar ugyerzem a leallas hataran jar...Van alapjaratallito csavar?Esetleg exupnak lehet koze hozza,mert leallitottam es ujrainditas utan mar 1100 korul jart..Magyar nyelvu kezi konyv letezik valahol? Angul,nemet tol kezdve a spanyolig mindent talaltam de magyart nem sajna. Valaszt elore is koszi! Szeles utat
Sziasztok!
Van még pár megmaradt alkatrészem RN12-höz. Első féktárcsák (újszerű, kopás nem mérhető), első lánckerék burkolót, gyorszáras tanksapka, 1db gyári plexi, gyári hátsó lámpa.
Érd: emailben vagy 30/6444680
Üdv Urak.
Eladó lett pár megmaradt holmim.
K&N tisztító szett 10e FT a kettő (Az egyik csomag bontatlan a másikba még van valamennyi)
2005 R1 rendszámtartó komplett 5e Ft
Oldalidomba rakható index + kettő kicsi index 5e Ft
05 gyári bukógomba 5e Ft
gyári fék és kuplungkar 4e FT
Első lánckerék 3e Ft
Hátsó lámpa 2,5e Ft
Brembo fékbetét 05 R1-hez első szett 10e FT.
érdeklődni: itt vagy cindroka@freemail.hu
Ha mindent viszel olcsóbb ;)
fiuk-jányok,van egy R1 koplett váltóm 99-esből,nema tipushibája a kettes a rossz,hanem az ötödik,de ha esetleg valakinek a kettest löki az a tengely hibátlan....az 5.-iknél is a kapcsoló köröm a ludas........12rongyoska ha valakit érdekel
Sziasztok!
2008-as R1 pályaidomra szeretnék plexit vásárolni. Tudja valaki, hogy kell ezt rögzíteni az idomhoz? Nincs kifúrva, csak fülek vannak rajta.
Sziasztok!
Kis segitseg kellene vetel elott
a 2005-2007 kozotti R1kuplungjai 2 fele helyzetben adnak hangot, vagy uresben,alapjaraton csorog,a kuplung kart behuzva megszunu, es van,amelyik ha behuzom a kart femes a hangja,majd sebessegbe kapcsolvamegszunik a zaj. Mi lehet az oka?
Sziasztok! Nemregiben lettem egy 2005-os R1 boldog tulaja. Tapasztalatokat szivesen olvasok es mik a tipus gyengei illetve mire figyeljek kulonosen.Gyari a motor egy ket dolgot eltekintve.Pl fem fekcsovek Led index...Cbr 929 rr volt az utolso motorom de mar ennek 3 eve,hogy az elkelt es nem motoroztam. Illetve megkaptam hozza ket darab kulcsot.Egy piros es egy fekete szinut. A piros megmunkalt a fekete viszont nyersnek tunik de miert?
Én nagyon ragadósnak éreztem a váltót az ásványival, 500km után le is cseréltem. Ha nem eszi nagyon akkor én a Motul 5100/7100-at, ezek sem a drágák közé tartoznak.
99es R1,néha pályán is használva,milyen olaj lenne ideális,valóban szeretik az ásványit?vagy mehet félszintetikus is???
tapasztalatokat meghallgatok ;)
nyarat,széles utat ;)
Van még pár megmaradt alkatrészem RN12-höz. Első féktárcsák (újszerű, kopás nem mérhető), első lánckerék burkolót, gyorszáras tanksapka, 1db gyári plexi, gyári hátsó lámpa.
Érd: emailben vagy 30/6444680
Koszonom
Eladó lett pár megmaradt holmim.
K&N tisztító szett 10e FT a kettő (Az egyik csomag bontatlan a másikba még van valamennyi)
2005 R1 rendszámtartó komplett 5e Ft
Oldalidomba rakható index + kettő kicsi index 5e Ft
05 gyári bukógomba 5e Ft
gyári fék és kuplungkar 4e FT
Első lánckerék 3e Ft
Hátsó lámpa 2,5e Ft
Brembo fékbetét 05 R1-hez első szett 10e FT.
érdeklődni: itt vagy cindroka@freemail.hu
Ha mindent viszel olcsóbb ;)
2008-as R1 pályaidomra szeretnék plexit vásárolni. Tudja valaki, hogy kell ezt rögzíteni az idomhoz? Nincs kifúrva, csak fülek vannak rajta.
Kis segitseg kellene vetel elott
a 2005-2007 kozotti R1kuplungjai 2 fele helyzetben adnak hangot, vagy uresben,alapjaraton csorog,a kuplung kart behuzva megszunu, es van,amelyik ha behuzom a kart femes a hangja,majd sebessegbe kapcsolvamegszunik a zaj. Mi lehet az oka?
2001-es R1-hez keresnék komplett első fényszóró párt! Lehetőleg egy darabban de ha javíthatóban akad az is érdekelhet.Köszi, Gábor
tapasztalatokat meghallgatok ;)
nyarat,széles utat ;)