Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van gyári magyar kezikonyvem is.
Kulcsokról kideritettél már valamit?
Sziasztok! 2005-os R1 rol van szo. Uzemmelegen az alapjaratnak csak en erzem ugy,hogy nem kellene olyan 900 ra visszaesni mint az en gepemen??Marmar ugyerzem a leallas hataran jar...Van alapjaratallito csavar?Esetleg exupnak lehet koze hozza,mert leallitottam es ujrainditas utan mar 1100 korul jart..Magyar nyelvu kezi konyv letezik valahol? Angul,nemet tol kezdve a spanyolig mindent talaltam de magyart nem sajna. Valaszt elore is koszi! Szeles utat
2007-től nem lesz jó, csak 2009től mert más az agy felfogatása :)
Yamaha YZF R1 2007-től első tárcsa párban elado!40E Ft a pár!
Sziasztok!
Van még pár megmaradt alkatrészem RN12-höz. Első féktárcsák (újszerű, kopás nem mérhető), első lánckerék burkolót, gyorszáras tanksapka, 1db gyári plexi, gyári hátsó lámpa.
Érd: emailben vagy 30/6444680
Helló!Engem érdekelne a gomba!De írtam mailt is,csak válsz nem jött!
Üdv 07-évj r1-hez motorikus alkatrészek eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Köszi!
Esetleg meg abban 1 keppel segitenetek, hogy hogy nez ki a gyari fogaskerek a 2007 R1-en? (Piros feher)
Koszonom
Üdv Urak.
Eladó lett pár megmaradt holmim.
K&N tisztító szett 10e FT a kettő (Az egyik csomag bontatlan a másikba még van valamennyi)
2005 R1 rendszámtartó komplett 5e Ft
Oldalidomba rakható index + kettő kicsi index 5e Ft
05 gyári bukógomba 5e Ft
gyári fék és kuplungkar 4e FT
Első lánckerék 3e Ft
Hátsó lámpa 2,5e Ft
Brembo fékbetét 05 R1-hez első szett 10e FT.
érdeklődni: itt vagy cindroka@freemail.hu
Ha mindent viszel olcsóbb ;)
fiuk-jányok,van egy R1 koplett váltóm 99-esből,nema tipushibája a kettes a rossz,hanem az ötödik,de ha esetleg valakinek a kettest löki az a tengely hibátlan....az 5.-iknél is a kapcsoló köröm a ludas........12rongyoska ha valakit érdekel
Sziasztok!
2008-as R1 pályaidomra szeretnék plexit vásárolni. Tudja valaki, hogy kell ezt rögzíteni az idomhoz? Nincs kifúrva, csak fülek vannak rajta.
Ez ilyen, nincsen baja...
Sziasztok!
Kis segitseg kellene vetel elott
a 2005-2007 kozotti R1kuplungjai 2 fele helyzetben adnak hangot, vagy uresben,alapjaraton csorog,a kuplung kart behuzva megszunu, es van,amelyik ha behuzom a kart femes a hangja,majd sebessegbe kapcsolvamegszunik a zaj. Mi lehet az oka?
sziasztok! Rn12 gyári üléspárt keresek "normális" árban!
Sziasztok!
2001-es R1-hez keresnék komplett első fényszóró párt! Lehetőleg egy darabban de ha javíthatóban akad az is érdekelhet.Köszi, Gábor
Egy piros és kettő fekete kulcs való hozzá. Piros az ugy nevezett okos kulcs.
Sziasztok! Nemregiben lettem egy 2005-os R1 boldog tulaja. Tapasztalatokat szivesen olvasok es mik a tipus gyengei illetve mire figyeljek kulonosen.Gyari a motor egy ket dolgot eltekintve.Pl fem fekcsovek Led index...Cbr 929 rr volt az utolso motorom de mar ennek 3 eve,hogy az elkelt es nem motoroztam. Illetve megkaptam hozza ket darab kulcsot.Egy piros es egy fekete szinut. A piros megmunkalt a fekete viszont nyersnek tunik de miert?
Én nagyon ragadósnak éreztem a váltót az ásványival, 500km után le is cseréltem. Ha nem eszi nagyon akkor én a Motul 5100/7100-at, ezek sem a drágák közé tartoznak.
repsol moto syntetico 10w40 jó bele, és nem is drága.
Sziasztok , keresek 2009 utáni R1hez gyári idomokat lámpákkal. Akinek van vagy tud kérem jelezze : gixxerke@freemail.hu
A kép lemaradt.
Hello! A láncfeszesség...
99es R1,néha pályán is használva,milyen olaj lenne ideális,valóban szeretik az ásványit?vagy mehet félszintetikus is???
tapasztalatokat meghallgatok ;)
nyarat,széles utat ;)