Ott, 104-nél! Csak, amikor 110-et mutat akkor turbina szerúűen küldi, de hiába hül vmennyit, nem merem leállítani..
Sztem az csak program, sok-sok dolgot lehet állítani a műszerfalon belépve a menüjébe, csak nem értek hozzá
Igen ez egy jó kérdés! Az én r1 em en is 104 fok felé kapcsol be ami túl sok szerintem is de a manual is ezt írja ! Ha lehetne venni egy vízgombát vaj jeladót ami stimmel a menetbe akkor az lenne a megoldás!
Tudja e valaki, hogy, hogy tudom a hűtőventi bekapcsolásának idejét már alacsonyabb hőmérsékletre tenni? (kb 95C fok)
-inkább kapcsoljon be előbb, de nyugodt szívvel le tudjam állítani
Hello mindenki ! 2005-s R1-m menet közben zörög ha behúzom a kuplungot akkor elhallgat ha kiengedem ismét ! Üresben, alapjáraton nem hallom , két szakival is meghallgattattam az egyik azt mondta kuplung probléma, olyan árat mondott rá kikerekedtek a szemeim , a másik meg vezérmű láncra gyanakszik . Ebben kérném a tanácsotokat ki kérni ,találkozott már valaki ilyennel, mi lehet a probléma, de itt a környéken futok még pár kört a szakiknál, hogy kapják szét és nézzenek bele ! Válaszokat előre is köszönöm !
Visszakeresve valaki azt írta hogy 8000 km el vette és 32000 kmig használta így a motorját semmi baja nem volt de '' csörgött ''. Ha tudom hogy nem egészséges akkor megnézetem...
Sziasztok! Némiképp aggaszt, hogy a motorom 2002-es r1 üresben meleg motornál mintha zörögne a kuplung, ha behúzom elhallgat, ha kiengedem ismét mintha zörögne!? Normális ez hogy alapjáraton?! Olvastam korábbi hozzászólásokat, hogy elvileg normális és természetes, de azért erősítsetek meg ebben! Nem lehet észrevenni semmi rendellenes dolgot egyébként! A motor szépen vált, semmi csattogás semmi rendellenesség nincs menet közben! Köszi a válaszokat!
Ha jól emlékszem az 5-et vagy a 6-at dobálta!
Emlékeim szerint a tengelyek jók! Illetve az egyes fogaskerékpár is OK!
Ha érdekel előkotrom!
Néhány ezresért odaadom.
Elszakadt a lánc, beszorult az eslő lánckerékhez, ami ugye így blokkolódott,amitől letörtek a fogak az 1-es sebesség fogaskerékpárjáról, plusz deformálódott a kihajtás tengely is
Sztem az csak program, sok-sok dolgot lehet állítani a műszerfalon belépve a menüjébe, csak nem értek hozzá
Tudja e valaki, hogy, hogy tudom a hűtőventi bekapcsolásának idejét már alacsonyabb hőmérsékletre tenni? (kb 95C fok)
-inkább kapcsoljon be előbb, de nyugodt szívvel le tudjam állítani
Ha jól emlékszem az 5-et vagy a 6-at dobálta!
Emlékeim szerint a tengelyek jók! Illetve az egyes fogaskerékpár is OK!
Ha érdekel előkotrom!
Néhány ezresért odaadom.
Eladó a képen látható R1 pályaidom + fejidomtartó (2004-2006)
50 000Ft
20/556 5661