Valamiért elküldte félúton ez a szar.
Szóval tud a PC is ilyet mert az injektort el tudja zárni, de mindenki a rendes gyorsváltót ajánlja ami a gyújtást veszi el. Jobb a váltónak.
Én anno ezt a választ kaptam Agotól. De persze nála utána kell érdeklődni.
Lehet hozzá gyorsváltót illeszteni és tudja kezelni. Meg is van az emailezés még róla utánanéztem most.
Hi
Igazabol az is jo lenne, de ketlem, h 20e km alattit talalok, amivel megcsak is nem csusztak. De, ha mar valasztani lehet, akkor az ujabb motoros vennem.
Volt fent decemberben 1 piros feher par napig, csak megeloztek a vetellel.
Sziasztok!
Van pár eladó cuccom, RN12-höz. Első féktárcsák (újszerű, kopás nem mérhető), első lánckerék burkolót, gyorszáras tanksapka, 1db gyári plexi, 1 db puig buborékos plexi, gyári hátsó lámpa, dynojet gyorsváltó kapcsoló (nyomó).
Érd: emailben vagy 30/6444680
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel,eladó kb. 100 db újság ,Superbike és Motorrevü,+vegyes motoros újságok.Ár,fogalmam sincs .Legyen 10.000-Ft.Ha valakit érdekel összeszámolom kokrétan melyikből mennyi.
Eladó a képeken látható kék bubis plexi. Yamaha R1 1998-1999 közötti évjáratra Teljesen új, sohasem volt felszerelve. A motoromra vásároltam, de időközben a motor megsérült így ez pedig megmaradt és így feleslegessé vált. Bolti ár alatt mélyen eladó
Ára: 9000Ft
Személyesen Egerben, időnként Budapest is megoldható átvételnek, de posta is természetesen megoldható.
érdeklődni emailon lehet:
patvaros87@gmail.com
gergelyszuromi@gmail.com