Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!! Yamaha R1 RN 19 -es keresnék hátaó rúgóstagot és hűtő radiátor!
gergelyszuromi@gmail.com
Valamiért elküldte félúton ez a szar.
Szóval tud a PC is ilyet mert az injektort el tudja zárni, de mindenki a rendes gyorsváltót ajánlja ami a gyújtást veszi el. Jobb a váltónak.
Hogy tetted fel a kérdést? Mert a gyorsváltó meg a gyorsváltó kapcsoló két külön dolog. Egyébként valóban tud a PC
Irtam uzit
Én anno ezt a választ kaptam Agotól. De persze nála utána kell érdeklődni.
Lehet hozzá gyorsváltót illeszteni és tudja kezelni. Meg is van az emailezés még róla utánanéztem most.
igen én is igy tudom.csak PC nem vezérel QS-t
Nem Power Commander kell hozzá hanem gyorsváltó modul. Dynojet Quickshifter vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy gyújtásmegszakítós legyen.
Szia!
Ha minden igaz PC3 usb elég hozzá. Nekem is az volt az R1-be, csak mire oda jutottam volna hogy beépítsem a gyorsváltót megváltam a géptől...
Szia
gyorsvalto kapcsolohoz mi kell meg hogy mukodjon.
pc3 usb eleg hozza vagy kell mas is
rn12 hoz lenne
értem, elhiszem.
Hát, azért az külön világ, bár én mentem 1.1 hyperrel, nekem összességében tetszett és kényelmes is.
Az enyém elég régi, 70,000km után se esett még szét. Erős, nem füstöl, a váltója jobban tetszik mint a 1098-as ducatinak ami éppen be volt járatva.
Irtam
Kis fordulatszámon a gyengesége megszűnt! Olyan lett amilyet szeretem volna!
Ennyire mas lenne? Nem csak szelepszam es a vezerlo elektronika valtozott pozitiv iranyban?

En az elodot teszteltem, az nekem tetszett anno.
Ago megírta a PowerCommandert, alsó és közepes fordulatszám tartományban kapott +10% üzemanyagot. Igy teljesen használható utcán is.
Hi
Igazabol az is jo lenne, de ketlem, h 20e km alattit talalok, amivel megcsak is nem csusztak. De, ha mar valasztani lehet, akkor az ujabb motoros vennem.
Volt fent decemberben 1 piros feher par napig, csak megeloztek a vetellel.
Miért nem veszel egy régebbit és teszed rendbe? Utcai használatnál sokkal jobb a motorja, nyomatékosabb, nagyobb élmény menni vele.
szia. nekem van ilyen csavarom gyári:)
06309671313 szuromi gergely
Sziasztok!
Van pár eladó cuccom, RN12-höz. Első féktárcsák (újszerű, kopás nem mérhető), első lánckerék burkolót, gyorszáras tanksapka, 1db gyári plexi, 1 db puig buborékos plexi, gyári hátsó lámpa, dynojet gyorsváltó kapcsoló (nyomó).
Érd: emailben vagy 30/6444680
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel,eladó kb. 100 db újság ,Superbike és Motorrevü,+vegyes motoros újságok.Ár,fogalmam sincs .Legyen 10.000-Ft.Ha valakit érdekel összeszámolom kokrétan melyikből mennyi.
A QS kapcsolo push vagy pull?vagy is-is?
Sziasztok!Valakinek ismerős ez a gép?http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1_csere_cross-9683880
Eladó a képeken látható kék bubis plexi. Yamaha R1 1998-1999 közötti évjáratra Teljesen új, sohasem volt felszerelve. A motoromra vásároltam, de időközben a motor megsérült így ez pedig megmaradt és így feleslegessé vált. Bolti ár alatt mélyen eladó
Ára: 9000Ft
Személyesen Egerben, időnként Budapest is megoldható átvételnek, de posta is természetesen megoldható.
érdeklődni emailon lehet:
patvaros87@gmail.com

Üdv
Nezopont kerdese, licitalni biztos nem fogok 1 motorra.
-de nem kivanok vitat nyitni
Ennyiért normálisat nem kapsz