Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Ulloi vege fele van az a "tuning" dolgokat forgalmazo ceg, ott mutattak 1 kis rele dobozt (kb 3.5e) , amit csak 1 helyre kell bekotni, nem oldalankent.
Am nekem onnan vannak az iranyjelzok is.
Az az előző érdeklődő én lennék?
Kösz az infót!
Te is 60,000Ft-ot szánsz rá, mint az előző érdeklődő?!
Ha jól számoltam, ~8ohm oldalanként.
csak nem hüvely repedés?
Próba szerencse alapon rendeltem "olcsó" gagyi kínai LED-es irányjelzőket hátra. ~1 hónap múlva megkapom.
Mekkora ellenállást kell a bekötni, hogy "normálisan" villogjon az irányjelző?
Köszi!
szisztok , keresek egy hibátlan r1 2001 be blokkot ha valakinek van hívjon 06 30 625 2637 számon sürgős köszi.
Hali , van nekem egy 1999-évj blokkom ami 1000 kilóméterben bekajált 8-feci olajat , lényegében nem elfekvőben van hanem kifekvőben.....
Hali , van nekem egy 1999-es évj. Blokkom , annyi a baja, hogy 1000-kilóméterbe bekajál 8-deci olajat......lényegiben nem elfekvőben van hanem kifekvőben.....
Yoshimura TRS dobok, Bodis Y-al!
150e ft!
RN 19-en volt fent!
Kérlek privátba érdeklődjetek!
Köszönöm!
Jaja,termeszetesen
svkaresz a +10 lóerót elérted az óraállítással? :D :D :D
Az angol miért nem jó? Rajzos....érthető :D

Itt megtalálod:

http://blackbears.ru/index_en....
Ha lenne nekem olyan de jo lenne...Magyar nyelvu..
Ez pontosan le van írva a kézi könyvben es még sok minden más is!
Nekem a szervizes srác olyasmit is magyarázott, hogy meg lehet nézni, hogy feküdt-e a motor valaha (elestek-e vele vmikor).
Meg egy dolog.Gyujtas raadas elott nyomva tartva a Selectet es a Resetet bejon a kovetkezo dolog.Lasd kepeken. Egyik valami diagnosztika ha jol ertem.Gazkar helyzetet lehet ellenorizni illetve injektort talan...Meg van a Co menu amiben C 1-4 ig vannak programok amik szinten allithatoak. Nekem 3-ason van mindegyikben.Azt hiszem itt nem allitottam el semmit de mi is ez azt ki tudja es az elotte levo menu a Diagnostic..Na ott is nyomkodtam es kozben dolgozott a benzinpumpa neha azt hallottam.Talaltam erre Youtubeon videot de nem ertheto nyelven szamomra(Francia)..Nyugtassatok meg,hogy nem allithattam el semmit . Plusz aki muszakilag jobban kepben van elmagyarazna mik ezek a dolgok. Koszi :) Jaa minden ugy kezdodott,hogy beallitom az orat mivel oraatallitas volt :D haha

http://youtu.be/5QiJeUgYNsY
Nezegettem a mocit es ket dolog nem nagyon tetszik.Az elso ulest leveve motormosas utan azt lattam,hogy eleg vizes lett minden aminek nem kellene.Biztositekok,akku...Az SV-n az elso ulesnel volt egy franko perem amitol nem is folyt be viz de itt se szigeteles se perem.Hogy van ez...?Nem igazan akadalyozza meg semmi a viz bejutasat ahogy lattam. Masik dolog a kipufogo egyik muanyag takaro eleme ami ra is van egy picit olvadva a kipura.Nem ertem miert muanyagbol oldotta meg azt a gyar es ha meg leveszem lehet hozzaerhet a labam es az sem jo. Szerintetek?
Szevasztok marka tarsak! A 4 napos semmitteves eredmenyekent talaltam egy jo videot amit megosztanek veletek.A 2004-2006 kozotti R1-en mutatja be a srac,hogy mikent lehet a kijelzo panel fenyerejet beallitani,mikor villanjon fel es milyen formaban a valtasra figyelmezteto gyorsfeny.Plusz mikor,mely fordulatnal jelenjen meg es a villano feny erossege is allithato. Ezeket be is allitottam igy angol tudas nelkul rogton.

http://youtu.be/uWtXHfv7Sx0
SZia! Szep gep! Sok oromteli motorozast kivanok!
10w40, vagy 10w50, 3,5L körül szokott belemenni. Minden tavasszal, vagy 6000-enként csere.
Milyen olaj és mennyi kell RN09-be? 10w30, 3.8Liter? Servise manualba ezek vannak, de annyira nem vágom.
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudnék olyan motortakaró ponyvát beszerezni, ami bírja a kinti viszonyokat és Yamaha R1 feliratos?
2008-as piros-fehér R1-hez szeretném!