Na igen, ez kgáz... :)
Én 1 évig nezegettem neten, kinti lapokat is, de az utolsó 4 hónapban lementem sok km-t, hogy találjak 1et. Én 07' piros fehéret szerettem vna. Megláttam és alku nélkül elhoztam (a tulaj is rendes volt és volt 2 másik versenymotorja is).
elég kényes téma amúgy :)
Sziasztok !
Van esetleg valakinek elfekvőbe 2005-s R1-hez bal oldali helyzetjelző lámpa "kupakja" , nem tudom a pontos megnevezését a képen bekarikáztam pirossal meg van egy másik karika is annak is örülnék :D . Második képen pedig egy "védő gumi" a légbeömlőnek szintén bal oldalra , köszönöm szépen a válaszokat előre is . üdv. Csigga
Legyen drágább? Örülj neki hogy piaci ára alatt meg tudod venni (-1MFt). Csúszott, fényezés javítva, kell még rá 1-2 apróság kb. 100,000-et kell rálocsolni. Van másik motorom nincs időm vele foglalkozni, épül még 2 group4-es versenyautóm is.
Üdv.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma kicseréltem a gázbowdent a motoromon. A húzó már elég szar állapotban volt, a tolót meg valaki már kiszedte belőle. Szóval kicseréltem egy zsír újra, bekötöttem mind a kettőt. Most viszont az a probléma, hogy nem ugrik vissza a gázkar, hanem ott marad, ahol éppen hagytam. ( Gondolom, ezért szedték ki belőle a toló bowdent.) Mi lehet a baj és hogy lehetne orvosolni? 99-es R1
Köszönöm
Külföldön se olcsóbb a jó ezres motor. Tőlem a németek szokták elvinni az ezres sportgépeket, mert itt minden mindenkinek túl drága.
A barátomnak ajánlottam egy 4 éves motort valós 2000 km-rel szalon állapotban (1,5 vet használták, még eldőlve se volt), a legolcsóbb ugyanilyen de sokat futott árának a feléért és azt mondta túl drága! Kicsin múlott hogy ne verjem pofán.
Sziasztok!
Kilazult a kipufogo dob tartó bilincsem csavara, és elhagytam a bilincs gumibetétjét plusz a csavart ami oda fogta a hatso labtartohoz, a bilincs az szerencsére nem esett le.. olyan kérdésem van, hogy esetleg honnan tudok ra szerezni gumibetetet és egy oda valo csavart? vagy bilincset betéttel..
Köszönöm!
Köszi a tippet. Abból a jónéhányból a 90% már lassan egy éve fent van, az a 2-3 új belépő meg csöppet felélőtt az árral, miszerint 7-8 éves motorért 3.4m-et akar kérni. Maradt kb. 1 db, aminek meg kíváncsi lennék a tulajára, vagy az előéletére. (nehogy otthon derüljön ki, hogy a csodamotor azért tett meg 8 év alatt 5 ezer km-t, mert az első két hét után tk-s lett és ment rá a pályaidom, majd miután lehúzott további 6 évet valamelyik amatőr versenyzőként a pályákon, kapott egy kínai új idomszettet és most szalonként árulja valaki)
sziasztok.07-es r1-em van szeretnék gyorsváltót rakni rá.legjobb tudomásom szerint power commander és váltórúdra mikrokapcsoló kell rá.ha valakinek van vagy tud alkatrészeket légyszi szóljatok.előre is köszi,üdv gabi.
Én 1 évig nezegettem neten, kinti lapokat is, de az utolsó 4 hónapban lementem sok km-t, hogy találjak 1et. Én 07' piros fehéret szerettem vna. Megláttam és alku nélkül elhoztam (a tulaj is rendes volt és volt 2 másik versenymotorja is).
elég kényes téma amúgy :)