Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen én is benzin pumpára gyanakodtam. Igen ez mar injektoros.
Ezek már 2003 tól injektorosak ha jól tudom!
De lehet a benzin pumpa fog lassan elfáradni....
Szia én megpróbálnám a gyertyákat kicserélni első körben majd ha nem változik akkor egy injektor tisztítás!
Sziasztok!
Van egy 2003-as R1-em és olyan problémám van, hogy indításkor sokáig kell önindítóval játszanom plusz gázt is kell húznom neki,hogy elinduljon majd ezután ha bemelegedett, indításkor már simán normálisan indul. A kérdésem, hogy mi lehet a baja..? Előre is köszönöm!
És az tied az hol,merre hány méter? :D
jaja, nézd meg az enyémet is mielőtt roncsot íratsz át. Ez csendesen jár
nO PARA A MOTORSZÁM MIATT ÁTÍRÁSNÁL úgyis új forgalmit kap abba azt íratod be és ennyi annyi hogy kell egy adásvételi hogy honnan vetted a blokkot és kész....
Köszönöm nagyon rendes tőled h segítettél! REGGEL MEG IS NÉZEM...!
2000-es évjáratú a gép és picit elbizonytalanodtam de kurva érdekes hogy ez a hang csak abban a bizonyos tartományban jön elő,hidegen/melegen!Van egy másik kiszemelt is az meg blokkcserés lett(váltóhiba miatt :D ) csak még nem lett átirva a motorszám a forgalmiba igy nemtudom azzal is mi a faxt kezdjek
Szia nem tudjuk melyik évjárat de ha bizonytalan vagy benne és nem szívesen ülnél rá akkor ne vedd meg inkább nézzél másikat adj érte többet de jó legyen vagy vegyél occón és költsél rá ugyan ott leszel mintha vettél volna egy drágább de jobbat.
Sziasztok.Kérdésem lenne.R1 2002-es rn09(injektoros) passzol-e a 2000-es rn04(karburátoros) gyári kipufogója vajon?
Az a baja Bazsikám,hogy nem Suzuki!
Sziasztok!Kis segitség kellene!R1 vásárlása előtt álok ma elmentmem megnézni egyet minden faxa fexes de melegitésnél 1500-2000 fordulat kozott kis kattogo zakatolo hang jön a blokk hátsó része felől!Ezt csak ebben a tartományban csinálja melegen is!Alatta felette semmi!Szerintetek?Lehet hajtókaros lenne?Vagy vezérmülánc?
Nagyon köszönöm!
A 30-as hibakód, a borulás érzékelő relé küldi. Ha átfordul a motor, letiltja a gyújtást. Ez az ülés alatt helyezkedik el, emlékeim szerint a pozitív saru felett. Ha helyesen van beszerelve, és rögzítve, szedd ki, rázd meg, hátha helyre jön.
A 12-est főtengely pozició szenzornak írja a service manual.
Sziasztok!
Kellene egy kis segitség!
2003-as R1, 12-es, és 30-as hibakódot jelez.
Honnan lehetne kideriteni mit is takar ez?
Szia! Küldtem mail-t.
Azt pont kettővel kell beszorozni, mire ideér
Dolcsi àra van 16490
Nekem bejönne csak az 5-10 milliós ára nem.
Es. Mar computertuning is alakul
Szerintem futurisztiukus lett és szép. Szeretném
Bódis kipufogórendszer Yamaha R1 RN19 07-08 ELADÓ!

http://olx.hu/hirdetes/bodis-k...
Imadom a rn01 es a rn19 est is,ill imadtam amig megvoltak,de ez szerintem pocsék,ill ronda,lassan tényleg csak a 1299panigale marad szép,ja es az 2 hengerbol 205 paci,igaz 120-150 kozt is boven elêg