Akkor tájékoztatásul: tavaly ősz környékén az egyik pályázás után rendeztünk egy kis gyorsulást a célegyenesben. A K3-K4-es EZRES GSXR-t ha minden összejött nekem is meg neki is (nem volt elváltás, elalvás, stb.) akkor gyakorlatilag centik döntöttek, hogy ki nyert (asszem 2:2 lett a végeredmény).
Minden más motor le lett nyomva ezzel az öreg karbis ereggyel, mint a bélyeg - egyedüli kivétel volt a K5-6-os ezres GSXR. Illetve rajtnál elhúztam tőle, de 110-120 fölött bármit csináltam, elment jediből.
Úgyhogy van egy tippem, ki fog sírni!
Nem fogok meglepődni ha elsírod magad!
99 R1?? Hát az még karburátoros TE! Eszi a benzint meg nem is megy! Ráadásul szétpályáztad ami annyit jelent, hogy jó ha 130Le van a főtengelyen.
Nem... jobban örülnék a mínuszoknak! Mindegy, legalább áprilisban majd térdig ér a hó!
Tavasszal megejthetjük a gyorsulást, de előre szólok, sírás lesz a vége...
Most már aztán elég volt!!!!
Gyere ki a hóra!!
Ja, hogy az nincs!
Akkor gyere gyorsulni egyet! Gondoltad volna, hogy januárban ilyet fogsz olvasni és nem röhögsz rajta?
Minden más motor le lett nyomva ezzel az öreg karbis ereggyel, mint a bélyeg - egyedüli kivétel volt a K5-6-os ezres GSXR. Illetve rajtnál elhúztam tőle, de 110-120 fölött bármit csináltam, elment jediből.
Úgyhogy van egy tippem, ki fog sírni!
99 R1?? Hát az még karburátoros TE! Eszi a benzint meg nem is megy! Ráadásul szétpályáztad ami annyit jelent, hogy jó ha 130Le van a főtengelyen.
Tavasszal megejthetjük a gyorsulást, de előre szólok, sírás lesz a vége...
Gyere ki a hóra!!
Ja, hogy az nincs!
Akkor gyere gyorsulni egyet!
Szerencséd, hogy az R1 topicban vagyunk!!
ha belegondolok bameg, hogy hogy elmegy az ezresed a f..z kivan tőle..