Már csak a jegyzet érdekel, hogy mit jelenthet:
"note: set fork tube height to 4mm above top triple clamp, 9mm with Michelin Pilot Race 2 tires fitted"
Végül is ahogy megnéztem......egyértelmű a dolog. A "kormányból kiálló aranyszínű kulcsal állítható izét" kell úgy állítanom, hogy 3 vonás legyen látható az alját és tetejét meg 12-12-re kitekerni, hátul gondolom ugyanez a szutu csak ott a közepét 3-asra és a csavarokat 14 klikkre 0-tól......
Ezek közül elmagyaráznád sorban, hogy melyik mit jelent? Úgy mintha nem értenék hozzá Szóval nem húzó meg nyomó meg ilyenek, hanem maradjunk annál a formátumnál, hogy a
"nullától 5 klikk a villaszár alján lévő csavaron" stb. Sajna máshogy nem értem....
De ha másvalaki el tudja magyarázni azt is szívesen veszem
Ha tudtok segítsetek!!
99" R1 váz kellene nekem óccsóé.
Fájna a szivem ha quad lenne belőle.
"note: set fork tube height to 4mm above top triple clamp, 9mm with Michelin Pilot Race 2 tires fitted"
Ezek közül elmagyaráznád sorban, hogy melyik mit jelent? Úgy mintha nem értenék hozzá Szóval nem húzó meg nyomó meg ilyenek, hanem maradjunk annál a formátumnál, hogy a
"nullától 5 klikk a villaszár alján lévő csavaron" stb. Sajna máshogy nem értem....
De ha másvalaki el tudja magyarázni azt is szívesen veszem
Elöl:előfeszités:2 vonal látszik
húzófokozat:2 klikk kifelé
nyomófokozat:4 klikk kifelé
Hátul:előfeszités:5-ös pozició
húzófokozat:2 klikk kifelé
nyomófokozat:7 klikk kifelé(mind a teljesen betekerttől),de egy (p)ereggyesen minek állitgatni?:)
De azt akarom továbbadni amit töled kaptam....
segitség kellene 99-es r1 első futómű beálitásának adatai??????
köszi