hello mindenki van egy kisproblémám keres teljes idomszetett kicsi motoromhoz mert sajna összetörték! YAMAHA r1 2002-es teljes idomszett érdekel ha valaki tud szoljon vagy is irjon elörre is köszi!
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a tavalyi szinkront követően kb 2-3 literrel többet eszik a motor. Ráadásul nem is megy úgy mint előtte, pl 4. fokozatban még ki-kipörög, de elég nehezen, 5 és 6-ban pedig nem akar 9 ezer fölé menni.
2003-as R1-ről van szó.
Sportlégszűrő, sportkipufogó, katalizátor kiiktatva. Olyan elképzelhető, hogy ezek valahogy össze voltak "hangolva" és most ezért nem olyan, amilyennek lennie kellene? Vagy valami más lehet, pl gyertya, vagy akármi?
Köszi a segítséget.
Sziasztok! Múltkor írtam a szelepek hibájáról! Kész lett a motort, de valami nem tökéletes. Alapjárat hidegen jó, melegen már 1000 körül ingadozik, pedig be lett lőve, és szinkron is megvolt. Ha üresben tartom a gázt, mondjuk 3000-es fordulaton, akkor elkezd hullámozni a fordulat, kb 500-600 fordulatot. Menet közben rángat, motorfék után adnék gázt neki, és semmi, majd egyszer csak hirtelen puff megindul, visszaváltásnál gázfröccsre befullad. Tippek? T Hétfőn megy vissza, de addig is, hátha találkozott már valaki ilyen hibával.
Tel.: 0630-645-8746
http://www.kepesmotor.hu/olaj_...
Lámpa helye kivágva, tükörnek luk megfúrva így lábon is el lehet jutni vele a pályára.
Hétvégétől én is R1 tulaj lettem.
Kérdésem, hogy gyári kipufogóhoz nincs valakinek elfekvőben hővédője?
2003-as R1-ről van szó.
Sportlégszűrő, sportkipufogó, katalizátor kiiktatva. Olyan elképzelhető, hogy ezek valahogy össze voltak "hangolva" és most ezért nem olyan, amilyennek lennie kellene? Vagy valami más lehet, pl gyertya, vagy akármi?
Köszi a segítséget.
Szabadidőm az nem sok van.
Előre is köszi a választ!
Üdv.
G.