Sziasztok! Szeretnék egy szívességet kérni valakitől akinek 98-as R1-van vagy tisztában van a dolgokkal! A kérésem a következő lenne vettem a motorra eloxált karokat , a fékkar hibátlanul felment a kuplungkar viszont vastagabb mint a gyári valaki meg tudná nekem mérni a kuplungkar vastagságát a képen megjelölt helyen! Találkozott már valaki ilyen problémával? nem akarom lekönnyíteni az anyagot ahhoz ,hogy beférjen lehet hogy a motoromon a kuplung felfogató nem épp a gyári mert az előző gazdája elcsúszott vele és gondoltam rá ,hogy másik motorét tette rá! A gyári 8mm az új 11mm ! Ezt meg tudná nekem valaki mérni vagy megválaszolni! (Az évjárat tuti hogy 98-as amit rendeltem )
Óriási köszönet érte! (sürgős lenne)Köszönöm szépen!
Sziasztok! Keresek 98-as R1 első sárvédőt! Illetve a kérdésem még az lenne ,hogy a 00-01-es farokidom rámegy e a 98-as-ra átalakítás nélkül?(mert ha igen akkor keresek farokidomot+ülések az alsó idommal és lámpával együtt!)Előre is köszönöm!
Ezen kivűl van még eladó gyári plexim,eloxált fék és kuplung karok arany színben és egy sportlégszürőm YAMAHA R1 2002-hez ha érdekellvalakit küldök képet az árban megegyezünk hivj bátran 06304736900
Sziasztok!
Most találtam elfekvőben RN-12 lábtartó-állító konzolt.
Soha nem volt használva,talán csak felpróbálva.Az új ára most üzletben 19.500 HUF.
Ha esetleg érdekel valakit.
Dzsamalya Eredj