Arra gondoltam úgy lehetne tutira kiszűrni ha kiveszed a hátsó kereket és leakasztod a láncot az első lánckerékről egy indításra. Egyből dobja minek van hangja.
Ha a lánckerék és a lánc csereérett akkor adhat ilyen hangot? Menet közben a fémesen reszelő hang alacsony fordulatnál is ez lenne? Behúzom a kuplungot nem hallgat el tehát nem a blokkból jön.
Motoremelőn járatva a motort ilyen kereplő hangot ad a lánc http://youtu.be/BPJD1OS4VfI ez normális? Lehet ez az a reszelő hang alacsonyabb fordulaton?
találkozott már valaki olyannal, hogy alacsony 3-4ezres fordulatszám körül a lánc felől fémesen surlódó hang jön, amikor alacsony fordulatnál gyorsítok kicsit erősebben lehet hallani.
Köszi a segitséget de azt hiszem inkább elviszem egy szakihoz azt a kétsőrt nem sajnálom töle meg ő hamarabb megtalálja a hibát mint elmennék hozzád de kurva messze laksz
a hengerfejtömítésre gondolsz?
hengertalptömítés is kell, mert ahogy veszed le a hengerfejet, meglazul az is, és érdemes kicserélni. szelepfedélhez is kell tömítés. ja meg az összes szelepszár szimmeringet is érdemes kicserélni, ha már szét van bontva. nagyjából ennyi.
En egyelore csak azokat cserelem amelyikeknek nagy volt a hezagja (ami 0,15 fole nem ment azokat nem), igy 7drb. kell csereljek + fengerfej pakolas. 6200/drb. a szelep es 10500 a pakolas
Meg nem vettem le a hengerfejet, de nem latom ertelmet cserelni azokat is amik nem allittodtak el...vagy megis?
Hová tűnt a nyugatis banda nem láttam őket rég!
Szinteén 1998-99-es R1-re?
1998-99-es r1-re keresek fejidom tartó konzolt.
Esetleg valakinek van vagy tud eladót?
lapinjozsef@freemail.hu
Üdv.: Joci
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
találkozott már valaki olyannal, hogy alacsony 3-4ezres fordulatszám körül a lánc felől fémesen surlódó hang jön, amikor alacsony fordulatnál gyorsítok kicsit erősebben lehet hallani.
hengertalptömítés is kell, mert ahogy veszed le a hengerfejet, meglazul az is, és érdemes kicserélni. szelepfedélhez is kell tömítés. ja meg az összes szelepszár szimmeringet is érdemes kicserélni, ha már szét van bontva. nagyjából ennyi.
Meg nem vettem le a hengerfejet, de nem latom ertelmet cserelni azokat is amik nem allittodtak el...vagy megis?