Hello mindenki van egy kisproblémám a gond a következő nem működnek a helyzetjellzőim de minden oké velük de ha a helyükre vannak dugva akkor semm mi lehet a baj? Ja a lámpában lévő helyzet jellzőkre gondolok
Sziasztok,
Keresek 1998-as r1-re első fék olajtartályt, fejidom tartó konzolt, fejidomot, far idomot, patentokat a műanyag elemek rögzítésére.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Gyári bontott dugattyúk eladóak. 1998-as gépből származik, de 2003-ig passzol. Teljesen hibátlan állapotúak mind a dugattyúk, mind a gyűrűk. Keveset futott motorból származnak. Csak együtt eladó a 4 garnitúra, árban megegyezünk!
Segítenétek nekem abban, hogy lenne az 1000-es fazeremre egy 2005 R1-ről való első radiális brembo főfékhenger 20e-ért, szerintetek megéri a pénzét? A gyári (nem radiál) beszart, vagyis csak felújító szett kéne, de az is majdnem ennyi lenne... Plusz nem ártana egy kicsit jobb fékhatás!
Igazából azon lepődtem csak meg, hogy 16mm-es... vagy elég is?
Valaki tudna abban nekem segiteni h miert fékez szakaszosan a motor elso féke mondjuk csak kivancsisag keppen mert most rendeltem hllamos tarcsat kevlar betétekkel meg uj femfekcsovet probléma kizárva de akkor is kivancsi vagyok en a betétre tippelek
Szeva Uram! Mi ismerjük egymást valahonnan (Nyugati!) :DD Sajnálom, ami a motoroddal történt! Nem lesz olcsó akkor javítani! :S Nekem szerencsére időben szét lett szedve. Ma rendeltem meg hozzá az alkatrészeket. Szerencsére nem ütött bele semmibe, nekem a szelepszár vége kopott le! :S
SZia nekem most baszta szétt az egész hengerem 2004 es r1 !
Az egyik szelepről valószínűsíthető, hogy levállt a szeleptányér, elhajlott 3 szelep ....... hengerbe kicsi marásnyom, és hengerfej csere is kell.
Egyébként nekem a szelepen 5vy volt asszem.
Tehát nem vagy egyedül, már megvettem az új hengert + hengerfejet + 1 dugo is kellett mert azt is megrongálódott.
Az én motorom is 2005-ös.
Éppen holnap viszem olaj+szűrőcserére. Erre a visszahívásra rákérdezek.
Gondolom vázszám alapján megmondják, hogy milyen szelepek vannak benne (hibás vagy sem).
Hello srácok van eladó bőrkabátom nadrágom bukom! A kabát 2xl-es a nadrág 3xl-es és egy női bukósisak xxs-es! Ha valakit érdekel irjon és küldök képeket!
Nekem tisztán látszott a szelepszárak végén, hogy fogy az anyag. Nem várnám meg, míg a horonyig lekopik, mert akkor beesik a szelep a dugattyúkhoz, onnan meg nagy a baj. Csak a szívó oldali szelepek rosszak, és azok közül is csak azok, amelyeknek a tányérjába 5YJ van beleütve, és nem 2D1. Ezt cserélte a Yamaha visszahívásban. Már akinek cserélte. Pl nekem nem. Így viszont 120 az anyagdíj.
Keresek 1998-as r1-re első fék olajtartályt, fejidom tartó konzolt, fejidomot, far idomot, patentokat a műanyag elemek rögzítésére.
Előre is köszönöm.
ÜDv
Gyári bontott dugattyúk eladóak. 1998-as gépből származik, de 2003-ig passzol. Teljesen hibátlan állapotúak mind a dugattyúk, mind a gyűrűk. Keveset futott motorból származnak. Csak együtt eladó a 4 garnitúra, árban megegyezünk!
De alvázszám alapján történő visszahívás nem volt.
Az enyémben 26 500km van. Ha anyaghibás szelep lenne benne, szerintem már jelezné (kopogna).
Segítenétek nekem abban, hogy lenne az 1000-es fazeremre egy 2005 R1-ről való első radiális brembo főfékhenger 20e-ért, szerintetek megéri a pénzét? A gyári (nem radiál) beszart, vagyis csak felújító szett kéne, de az is majdnem ennyi lenne... Plusz nem ártana egy kicsit jobb fékhatás!
Igazából azon lepődtem csak meg, hogy 16mm-es... vagy elég is?
Köszi!
Az egyik szelepről valószínűsíthető, hogy levállt a szeleptányér, elhajlott 3 szelep ....... hengerbe kicsi marásnyom, és hengerfej csere is kell.
Egyébként nekem a szelepen 5vy volt asszem.
Tehát nem vagy egyedül, már megvettem az új hengert + hengerfejet + 1 dugo is kellett mert azt is megrongálódott.
Éppen holnap viszem olaj+szűrőcserére. Erre a visszahívásra rákérdezek.
Gondolom vázszám alapján megmondják, hogy milyen szelepek vannak benne (hibás vagy sem).
Az enyém mondjuk nem kopog/csattog.