Múltkor már leírtam... mert vészvillogónál, ha bekapcsolom akkor csak balra villog.. viszont közbe, ha kilököm jobbra akkor megy mind a négy index egyszerre... járó motornál és gyújtáson is ez a szitu... megszeretném nézni.
Mivel a gyárival megegyező a kinézete formailag és a gyári helyre, gyári csatlakozó felhasználásával lehet bekötni, így kb úgyan olyan, mint a gyári.
Az eltérés, hogy a búrája jobban átlátszó és izzószál helyett LED-ek vannak benne.
Szia ha 04-06ot vettél és zörög a kuplung az nem baj én már 15000-t hajtottam bele zörgősen szerelő azt mondta amig nem csúszik ne cseréld mert csere után kb5-8000kmel ismét zörögni fog. kis rendszámtartót a Dangerbikesban kapsz üléspup meg passzolok
Valaki tudja esetleg, hogy 04 r1-re 200as gumi fel megy-e?
Mivel a gyárival megegyező a kinézete formailag és a gyári helyre, gyári csatlakozó felhasználásával lehet bekötni, így kb úgyan olyan, mint a gyári.
Az eltérés, hogy a búrája jobban átlátszó és izzószál helyett LED-ek vannak benne.
Még mindig megvan a drágám és ELADÓ! Ha felkeltettem valaki érdeklődését bátran írjon az emailemre és megadom a számom. További szép napot.
Nálunk lehet kapni indexes hátsó lámpát "E" betűset.
http://www.agomotors.hu/websho...