Baj nincs az R1-el. Nekem bejön. Gondolkoztam egy faceliftes r1-en külföldről, de még az is lehet hogy ddt-nek lesz igaza. Előbb vigyék a yamit, aztán jövő nyárig vakargathatom a fejem, meg persze szárazkenyér vízzel, hogy az ára is meglegyen :))))
Ha külföldi papíros akkor csak nyerészkedni akarnak rajta. Nézd meg az én 99-esemet Pesten. Kb. 300,000Ft lett rá költve, most már öröm vele motorozni.
Magyar rendszámos, 1,5 év műszakival.
Sziasztok.
Segitséget kérnék.jövőhéten szeretnék motort venni,mert az enyémet eléggé összetörtem a nyáron :S....egy 99-es r1-et,találtam is hajdunánáson ,fent van a jófogáson is.
Esetleg tud valaki róla valamit?Érdemes megvenni?vagy ne foglalkozzak vele?
Külföldi papiros.
Vance & Hines SS2R dobom eladnám összekötőcsővel mindennel, 1000km-t futott újkora óta 1998-as R1-esre való.
igény esetén E szabványos is lehet :)
45000forint az ára.
lehet, hogy nem a generatort hanem a vizpumpat, meg az olajpumpat hajtja...
kuplunk kilove, mert annak semmi hangja nincs...
azt hidtem, hogy tipushiba lehet, de latom nem az...
kosz a valaszokat!
holnap atbongeszek egy robbantott rajzot
Köszi, azt hiszem kihoztam az idei lehetőségekből a legjobbat.
Jó kis paripa, kicsi pénzért.. De asszem meghagyom inkább neked, szerintem vedd meg, jó lesz neked tartalékba! Igy legalább talán végig tudnál menni egy napot
Jó már a féked, meg van mi volt a baja?
18531
Szép napot! Jobb időt!
Magyar rendszámos, 1,5 év műszakival.
Segitséget kérnék.jövőhéten szeretnék motort venni,mert az enyémet eléggé összetörtem a nyáron :S....egy 99-es r1-et,találtam is hajdunánáson ,fent van a jófogáson is.
Esetleg tud valaki róla valamit?Érdemes megvenni?vagy ne foglalkozzak vele?
Külföldi papiros.
Előre is köszönöm az infót.
köszönöm
Gondoltam megosztom veletek,hátha valakit érdekel! Árban rugalmas vagyok!
igény esetén E szabványos is lehet :)
45000forint az ára.
ugyebar meg van adva afeklampa es index közotti tavolsagnak
veszpremiek marmint rendörök engem a rendszam miatt szzedtek ki hogy köhem rendelet alapjan nem max30fokban all a rendszamom függölegeshez kepest.
kuplunk kilove, mert annak semmi hangja nincs...
azt hidtem, hogy tipushiba lehet, de latom nem az...
kosz a valaszokat!
holnap atbongeszek egy robbantott rajzot
Jó kis paripa, kicsi pénzért.. De asszem meghagyom inkább neked, szerintem vedd meg, jó lesz neked tartalékba! Igy legalább talán végig tudnál menni egy napot
Tessék ha már én nyáron nemadtam oda
Grat, az összetetthez!