Sziaszto keresek R1re 2005 ös èvjárattól kezdõdõen rendszámtábla tartôt elsösorban walter moto-t de más falyta is èrdekel haszbnált is lehet aki tud valamit írjon!
Sziasztok!Most írok először ide az R1 fórumra és máris a segítségeteket kérem!Nincs valakinek vagy valahol egy 2003-as komplett blokk eladó az enyém sajnos beadta a kulcsot!Előre is köszönöm!Üdv!
Menet közben nekem is 70 fok környéke,persze városban araszolásnál nyáron 100 fok fölé megy.Az,hogy hidegen elindul a ventilátor nekem is csinálja,de ez gyárilag van így,hogy bizonyos fordulaton olyan 1500 környékén tartod,vagy ha magasabb az alapjáratod és belemegy abba a tartományba, akkor bekapcsol.Ez a funkció kikapcsol ,ha elér egy bizonyos hőmérsékletet,vagy behúzod a kuplungot és sebességbe rakod.Yamaha szerelő mondta,kipróbáltam és valóban így működik.
Nekem 2003-as van de szerintem sok különbség nincs.
Múltkor raktuk össze a hűtőt és a leírásban olvastam, hogy üzemi hőfok a 100-117C 117-nél kapcsol be a venti 140-ig még "okés" 140C fölött meg le kell állni vele hűlni hagyni.
SZIASZTOK.Azt szeretném megtudni 2000 évjáratú R1-nek mi az üzemi vízhőfoka?Az enyém menet közben nem megy 68C-fölé.A ventilátor meg sokszor teljesen hidegen is be-be kapcsol 1-2 másodpercre.Vajon mi szállhatott el?Segítségetek előre is köszönöm.
Sziasztok! Keresnék bármelyik évjáratú R1 fékbetét alá való hővédő lemezkét. Ha valakinek lenne ilyen elfekvőben, dobjon már egy emailt nekem a feket663(kukac)freemail(pont)hu címre! Köszönöm előre is!
Sziasztok! Tanács kellene! El ütöttem egy galambot és a jobb oldali tükrömet ki ütötte a helyéről. Minden egyben van csak a tükör eset ki a helyéről. Honnan tudok R1-hez tükörlapot szerezni? Esetleg valakinek nincs elfekvőben? Előre is köszi
13-ért megtekercselik! bontottan min 40ezer,és mivel szériahiba az is le fog égni!
Előre is köszi!
Nekem van, majd lefotózom, ha még aktuális. (RN12, azaz 2004-2006 évjárathoz.) 18/43-ra váltottam, azért vettem le.
Az egyik kecskeméti szalonban áll egy 2007es fekete R1 11000 km-el, akrapovic-okkal.
Esetleg tudtok bármilyen infót a motorról?
Előre is köszönöm!
Edem
Menet közben nekem is 70 fok környéke,persze városban araszolásnál nyáron 100 fok fölé megy.Az,hogy hidegen elindul a ventilátor nekem is csinálja,de ez gyárilag van így,hogy bizonyos fordulaton olyan 1500 környékén tartod,vagy ha magasabb az alapjáratod és belemegy abba a tartományba, akkor bekapcsol.Ez a funkció kikapcsol ,ha elér egy bizonyos hőmérsékletet,vagy behúzod a kuplungot és sebességbe rakod.Yamaha szerelő mondta,kipróbáltam és valóban így működik.
Múltkor raktuk össze a hűtőt és a leírásban olvastam, hogy üzemi hőfok a 100-117C 117-nél kapcsol be a venti 140-ig még "okés" 140C fölött meg le kell állni vele hűlni hagyni.
sorry
http://www.kepesmotor.hu/kormanylenges_csillapito/p921140
ezt találtam de fogalmam sincs egy tartó konzolt, ki mennyiért csinálna... tudnátok segíteni?