Beindult a vas... Szét volt esve az AC pumpa. Összeraktam, faszán megy. Milyen olajat rakjak egy 2003-as blokkba? Olajszűrőt hol vegyek és milyet?
Köszi!
Köszi! Lecsekkolom a szervizkönyvet. A szikra tuti az pipa. A gyertyák csont szárazok az nem gond. A keverék meg majd lesz amilyen lesz ha adja a benzint.
Erre neveztem be amúgy. 270ért hoztam el. Lesz vele meló, de látok benne fantáziát. Esetleg elektronikusan nem tilthat le az üzemanyag adagoló rendszer valami meghibásodása miatt?
Benzinpumpát csekkold. Injektorosnál gondolom kell a nyomás, ha nincs, nem lesz spricni, feltételezem, nem pedig tudom, hogy az injektoroknak van egy bizonyos nyitónyomása.
Keress/kérj egy service manual-t valakitől, ha nincs, meg a hozzávaló nyelvtudást, mert abban minden le van írva. Három dolog kell: szikra, megfelelő keverék (benzin-levegő)és kompresszió. Ezeket kell kipipálnod sorban, al-komponensekkel együtt. Sok sikert!
Lenne egy eladó gyári fekete-sárga idomszettem eladó. 2009-2011es R1hez. Hibátlan, tank kivételével komplett. Ha valakit érdekel írjon, árról megegyezünk.
Srácok!
500 ft-os csavarral le lehet szedni a kiba.zott lendkereket
Akkor jöttünk rá miután esztergáltattunk hozzá lehúzótt 5 ezerért ami nem is lett jó
Még szerencse , hogy motor szerelő mondta milyen legyen a menete a lehúzónak
Motulból láttam, hogy van 5100 meg 7100 is. Mi a különbség?
Köszi!
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:evI1c2Vt4OYJ:w
ww.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-5800024+&cd=1&hl=hu&ct=cl
nk&gl=hu&client=firefox-a
Erre neveztem be amúgy. 270ért hoztam el. Lesz vele meló, de látok benne fantáziát. Esetleg elektronikusan nem tilthat le az üzemanyag adagoló rendszer valami meghibásodása miatt?
Keress/kérj egy service manual-t valakitől, ha nincs, meg a hozzávaló nyelvtudást, mert abban minden le van írva. Három dolog kell: szikra, megfelelő keverék (benzin-levegő)és kompresszió. Ezeket kell kipipálnod sorban, al-komponensekkel együtt. Sok sikert!
2003-as r1-em nem pöffen be. 1,5 évet állt. Benzint cseréltem. Első injektoros motorom. Mit nézzek át a siker érdekeben? Köszi !
Lenne egy eladó gyári fekete-sárga idomszettem eladó. 2009-2011es R1hez. Hibátlan, tank kivételével komplett. Ha valakit érdekel írjon, árról megegyezünk.
500 ft-os csavarral le lehet szedni a kiba.zott lendkereket
Akkor jöttünk rá miután esztergáltattunk hozzá lehúzótt 5 ezerért ami nem is lett jó
Még szerencse , hogy motor szerelő mondta milyen legyen a menete a lehúzónak
esetleg ha valakit érdekel fékkar vagy fékcső... együtt 22
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Nem lehet egy brutál összeg...