Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem error-t hoz be. Van egy oldal - EZ - itt van ilyen kattintgatós okosság. Minden napi bejelentkezés 2 pont, válaszolás egy idióta kérdésre még 2 pont, videók megnézése az oldalon 2 pont, mások meghívása 2 pont, 20 meghívás után dupla pontok, azaz? ?=4

Felvitték a múlt héten a pontokat 4x-esére...szóval szopó, majdnem megvolt a pontom egy Wii-re. Sebaj, majd következő életembe
Már nem, de egy két klikket beszorítok.
JOGOS !
Tudod, mit kérdezett az öreg kurva az erdőszélen, mikor meghúzatta magát a fiatal erdésszel?

Királyfi, te még hiszel a mesében?
Én nem bízom a szétszedést a gumisra - hogyne, hogy rámenjen légkulccsal, ami véletlen "be" módban van, és csodálkozik, hogy hiába vereti 2 percig, akkor se jön le...
Csak a kereket viszem neki, azt is megvárom, hogy ne tudja elbaxni
Bocs laptop.
Skacok. Gyűjtsük a pontokat, és lesz mindenkinek lattopja. http://www.ponter.hu/index.php...
Nekem a fiat havi 14ezer még 3évig fixen. az nem olyan rossz sztem. márcsak kicsit több lé kell és kész! :)
Egyébként az vagyok.
Minnyá lesaladok egy kv-jért. Rámférne.
Többet kéne aludnod, látom fáradt vagy
Kurvaanyja! felhívtak és elment amit beszenvedtem. szal nekem nyalták már el gumisnál a nyereg csavarját..
AZ ide is jön.
aszonta 10 és 12 között.
Hozzák a tükröket, és akkor énekelehetem: Ti letörténtek tükrünköt, mi is letörjük a titükrötököt...
Soha nem lesz szórni való lém. Egyébként ha így gondolkodnék, nem lenne motorom sem, mert közlekedni jó az autó is. Sőt, ha tovább gondolom az ideális a bicikli lenne. Vagy robogó. Egyébként erősen gondolkodom a 2002.es Toyota Corollán amit láttam. Az egy megbízható autó, és nem is Suzuki.
Persze ha az eszemre hallgatok, akkor Suzuki lesz belőle.
Tárááááám. Felni kint, Jön a GLS utána mehetek a gumishoz.
Akkor most jöhet a másik láb

Sztem ne vegyél erődön felüli kocsit, bár Magyarországon ez a divat, sztem a tulajok 3/4-ének olyan van (lehet, még nekem is )
Amióta drága autóm van, midig félek otthagyni valahol, meg sajnálom a tecsó parkolóban... amíg 40ezres Varnyúval jártam, nem volt gond, be se zártam soha, és tényleg, nem is raktak bele soha semmit Amikor meg 1x megpadkáztam, télen, röhögve hallgattam hazáig, hogy kattog, aztán a bontóból meg lett javítva 1000 Ftért.
Múlt hetekben letolattam a jobb tükör borítását, egy xar műanyag darab, 15 volt haveri áron, amúgy 25.... házilag javítani nem lehet semmit, a szervíz 5 számjeggyel kezd.
Azért mondtuk a buzuki stiftet. Az olcsó, elnyűhetetlen, amíg nem lesz szórni való léd, addig megteszi.
Ismerős szitu. Egy valaminek viszont most Qvára örülök. Cég fizet utánunk baleset biztit. A kis januári balett mozdulaton pénzügyi végeredménye most érkezett meg. bő 1,5 havi fizum. Jól jött.
Tényleg drága... 4 rongy csak a körme havonta. Neki épül,, én meg lerágom...
Egyébként drágábbat veszek valószínű.
Hát sztem az elég gyengusz, olyan felelősséges melóhoz... xaros banki alkalmazott pénztáros puncák is többet kapnak
Igazatok lehet. Megyek gumit cserélek. Nagyon álmos hangulatba volt Tomi reggel. Biztos sokáig tartott a Latin est.
Most árulja már a kocsiját is... fiatal csinos nő sokba' van
Semmi esélye kivenni a két féknyerg közt van kb. 6 cm. Mind2t le kell szedni, mert még billenteni se lehet rajta annyit, hogy 1 nélkül kijöjjön.
De nyergenként 2 csavar, hamarabb van levenni, mint ezt itt leírni
mia 250-esnel,mikor szimmeringet csreeltunk a teloszarban,nem bontottuk.csak ne huzd be az elso feket,mikor kint van a kerek. ideges leszel utana,hidd el
Nettó,kézbe!