A hajtókarcsapágy inkább kopogni szokott mint morogni az rendesen kalapál. Szétszedésnél nem biztos, hogy érezhető kottyanás mert nagyon kicsi illesztések vannak ott.
Ha esik a feszültség rosszak a csatlakozások akkor is csinál ilyet. Én megreléztem a gyújtáskapcsolót és jobb lett. Közvetlenül a generátornál kellene méregetni.
Pf... Gyakorlatilag kéthetente leszopatnak. Ilyenkor bukó az összes tömb előtti parkolóhely, felvonulási területté válik a járda. De már előtte sem lehet parkolni.
Nagymaros. Ezt a házikót vettük ki. Két falu közt van,fent a hegyen. Szomszéd nincs a közelben,és az erdő szélén található. Az ebédet amit megrendel az ember a nem messze lévő étteremből ingyen kihozzák. Azt beszéltük a lányokkal,hogy jövőre ugyanide szeretnénk menni.
Ha ha ha . Nagyon vicces. Nekem nem kell semmilyen körülmények között az a motor,inkább egy szanaszéjjel pályázott,pályaidomos Honda injektorosba. Szopattam én már saját magam épp eleget,itt volt az a határ amit már nem viselek el tovább.
Na hogy végleg kizárjak egy hibát... Ha a motor hajtókaros, az nem csak teljesen üzem meleg hanem hideg motornál is zajong.. És ha már alacsony fordulaton 3000- alatt is hallani, akkor az szétszedés után érezhetően kottyan... Nemde?
Ez nekem messze van egy kicsit.
Ez lesz az.
Mert se telefonszám se email cím....
http://www.mosonpatakvendeghaz.hu/
Mennyit bringáztál?
A szinkron ráér, még mindig sehogy sem állok vele. Majd hívlak ha úgy áll a dolog.
Megjöttünk a nyaralásból.