Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráhibáztam.
Látom te sem ma kezdted.
Fordítva tették fel a szívócsonkot?
Szerintem fel. Van itt nekem egy YZF-é, az szerintem olyan mint az exupé.
Remélem ez a kép sok mindent megmagyaráz.
Fényképet nem csináltál?
Igen, így lenne a logikus
Ez elég valoszinutlen mivel mind a 4 falsniguminak eg yfelé kell néznie és mind a 4 nek egy helyen van az imbusz csavar amibe egy toldatot kell tekerni amire huzod a csövet ........
Urak!

Aki csinált már szinkront 600-ason: a két szélső hengernek a lehetetlenül elcs*szett helyen lévő szinkronfuratához milyen közbetéttel fért oda? Tegnap nekiálltunk nagy elánnal Békéssanyival, hogy szinkronizálunk egyet, erre az 1-es és a 4-es hengernek a furata a váz felé néz, van kb. 5 centi hely, és Sanyi műszerének semmilyen toldaléka nem fér be oda aki csinált már ilyet, annak mi volt a megoldás? Esztergályos?
Mit gondolsz az Fz és exup kuplung dekli felcserélhető?
Az FZ-re akarok feltenni egy exup-ot, hogy az olajcserénél ne a blokkba kelljen öntenem az anyagot.
Én végső esetben ezzel szoktam. (bevált, ha egy kicsit is meg lehet fogni akkor esélye sincs)
Hát nem ismerem. Nem értem miért ott hirdeti ezt az autót...
ehhez? inkább egy vízpumpa fogó
Köszi!

A membránokat meg sem tudtam nézni, mert annyira meg vannak húzva, hogy csak üthető csavarhúzóval tudnám szétszedni.
A sima csak szétszedte a fejét, és most hogy egy 6/4-es golyós csapba beleszakítottam pár csavart nincs kedvem a karburátort is újra fúrni.
Ja, még nem hoztam el, nem maradtál le semmiről.
El kell előle pakolni a tűzifát ami nem készült el.
Az azért is lehet mert még nem "áztak el" a membránok és még kicsit kemények. Hosszabb állás után ez előfordul.
Csövi nem ismered a tulajt véletlenül?
http://www.ooyyo.com/ungaria/c...
Most említette Sanya, hogy lehet hiányzott neki a légszűrőház......
Hát lehet, mert az még darabokban van, de most már vannak csonkok amikkel össze tudom rakni.
Egyiken sincs semmi.

Elindult az ezres, szépen megy az összes henger, nem folyik, sehol, de a fordulatot nem ejti vissza.
Minek nézzek utána? Az úszószintet, és a keverék csavarokat nem basztattam, az úgy van azóta mikor kipróbáltuk Pistával.
Csak kitakarítottam a karbit amennyire tőlem tellett, igyekeztem nem elpiszkálni semmit.
Lehet szinkron kellene, de nincs teszterem.
Köszi szépen ....... körbejárom a boltokat van egy ismerös aki nagy csapágy mágus ..... hátha ....
Kezd eldurvulni a dolog.
Sziasztok

Eladó egy vadiúj Tourmax szivótorok gumi készlet ( 4 db) FZ750 1985-94-re. Ára 8990 Ft + posta.