http://totalbike.hu/sebessegoltara/2016/07/29/a_legdurvabb_tura_amit_babettaval_valaha_lenyomtak/
Mellesleg egy de lehet hogy két ősrégi csataló (mind a kettő jóval idősebb mint én) beszerzése folyamatban.
Ábrusnal igaza van hengerfejtömítésen már ne spórolj 10-15e attól függ honnan tudod beszerezni,az exup-hoz márkakereskedésben Debrecenben 15-ért vettem,előtte viszont összeraktam kifejezetten ilyen célra való loctite löttyel amilyet Mlas írt(csak azért hogy megnézzem van e valami probléma a többi blokk alaktrésszel,mivel kosárba vettem),darabig bírta de egy idő után engedte a vizet a hftömítés,ha megtartod csak ajánlani tudom hogy cseréld ki a szszár szimeringeket is
Minden újgazdag buzi olyat vesz, tehát nem azt választanám, 1000XR esetleg, vagy 1000R, vagy japóban ugyanez.
Bejön a 3 hengeres Yamaha is, nagyon dícsérik teszteken.
ui: nincs az a kis pénz, ami jól ne jönne (a vizitdíj mexűnt hamar, pedig az qrvajó volt - bevételt is hozott, meg a sok nyugger nem oda jött társalogni fölöslegesen)
De van. (nekem még itthon ha nem száradt be )
A h.f tömítésen (ami lehet hogy 20 éve benne van) ne spóroljunk már! (a többit meg lehet kenni vékonyan szilikonossal)
Látom csak meglesz az az 1200GS http://24.hu/fn/gazdasag/2016/...
Olyasmi cucc nincs, mint régen a Hermosal, hogy kikened, összerakod, aztán bekeményedik mint állat? Nálam az ETZ kipufogót kibírta... akkor a hengerfejet is ki kéne neki.
Persze meg lehet kenni, még az is előfordulhat hogy jó lesz. Ha nem akkor szedheted szét megint. (a h.f tömítés önmagában 10e körül szokott lenni, a többit kenheted)
Ami szép az ott is qrva drága. (behozni)
Sanyáé még első szériás (87-es) azok között voltak ezek. (elég ritkán lehet már látni, 88-tól már csak kerek lámpával nyomták ott is)
Srácok a hengerfej tömitések picit engedték az olajat de tiszta fém az egész mármint ugye nem ilyen gumirozott meg ilyenek hanem lehet hogy már ez elöttt is csak be volt kenve most én gondolkodtam de hogy olcsobban megusznám e ha csak pasztát vennék hozzá és szépen vékonyan kikenném vagy érdemes a tömités szett ? de én ugy tudom az elég huzos dolog .....
Mellesleg egy de lehet hogy két ősrégi csataló (mind a kettő jóval idősebb mint én) beszerzése folyamatban.