Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb mennyibe kerül egy motorfelújítás? Olajsár szerűséget látok a hengerfej bal oldalán a leömlő mellett. Nem normális szerintem. Az olaj korom fekete pedig 1000 km óta volt olajcsere. Ez sem normális.
akkor most már érthető miért olyan fáradt műszak után
http://faktor.hu/faktor-feljel...
Sanyának nem is olyan xar a melója
Szerintem is fel lehet,legalább is a váltó felöli dekli ugyanaz csak a Fz-n1-6-ig az exup 1-5-ig van számozva
jó reggelt
ez a BMW még megbocsátható
szépen megcsinálták
Igenis, mester!
Ha leveszed őket akkor nézd meg hogy a tömítő gumi élek valóban tömítenek is a h.fejen vagy már meg vannak keményedve és tud lélegezni ott is. (ha már sz&r és falsot szív akkor az alsó tartományban nem annyira dolgozik az a henger )
Egyszer majdnem vettem egy ilyet de eléggé agyon volt már ütve, így inkább hagytam. (egyébként érdekességnek jó de a közelébe sem ér az fzr-nek, még a 600-as is elnyomja mint a csikket)
Snoopy hogy állsz km-rel? Használod a gépet?
Én itt az asztalon csináltam, nekem nem volt szempont.
Igen, most hogy nézem a fotót, egyértelművé vált, az 1-es meg a 4-es szívócső föl van cserélve, azért áll 90 fokba oldalra a szinkronfuratuk. Ó, hogy verjem a hímtagom abba a magasan képzett főmérnökbe, aki ezt csinálta valamikor
Köszi!
Egy ilyen tákolmányt lehet összehozok.
Azt áruld már el, hogy a leeresztő csavarok miért kifelé néznek?
Nem lenne könnyebb a szintet ellenőrizni felszerelt állapotban ha befelé néznek?
kösz, de az még nincs
már keresgélek a jófogáson, de külön satut nem érdemes, satupaddal együtt meg kevés a jó cucc
Van jobbos és balos, illetve el is lehet őket forgatni 180 fokkal.
Igen, a vonal alatt annyival. Célszerű a helyén nézni, ha az asztalon van akkor nem biztos hogy ugyanannyira van megdőlve. (nekem volt egy "beállított" tálcám amin pont úgy állt mint a helyén)
ha van satu fogasd be
Köszi, kipróbálom.

Az úszószint beállítását hogy kell értelmezni?
Felhelyezett karbinál, a benzinszintnek a vonal alatt 8,3mm-el kell kennie? Vagy van valami egyéb praktika?
Ha csak egy asztalra teszem az a dőlés miatt nem lesz jó?
Hát nem tudom, de a képen a 4 csavar egy irányba áll, nekem a két szélső oldalra, úgyhogy könnyen lehet, hogy egyszer valami balf*sz valamit rosszul rakott össze, sőt, biztos, most hogy így nézem a képet