Hát igen,így szar még nekiállni is. 15 perc kipakolni,van másfél óra szerelni,és 15 perc visszapakolni,utána kutya sétáltatás,kaja,és indulás vissza dolgozni. Este meg már sötét van,csak elszórom a fél motort kint(nincs áram a garázsban)
Amikor olvasom a Concours (a GTR amerikai neve) fórumon hogy ott a többség évi 10-20e mérföldet megy (nem csak túrázók, van aki csak munkába jár vele) és nem ritka a 100-150e mérföldes futásteljesítmény a gépekben. (van pár amiben már 300e mérföld körül jár)
Mikor én megemlítettem hogy már 76e km van a gépben akkor megkérdezték hogy csak mosogattam 97-óta vagy néha be is indítottam?
Közben külsősként azért tudósítanék sanya helyzetéről. (ugyan ~130km különbséggel de dolgozunk a problémán)
Ma visszakerült rá a régi AC ami dolgozik rendesen, ennek ellenére a jelenség ugyanaz. Rendelve lett 4 új tűszelep, holnapra várható az érkezése. (mindent kizárunk alapon) A benzinszintek egy kicsit magasabban vannak mint kéne de nem lényegesen viszont egyformák, (most épp) nem folyik túl egyik sem.
Javaslatomra a kettes henger keverékcsavarját sanya kijjebb tekerte fél/egy fordulattal (a 2,5-ről) a több benzinre úgy reagált hogy még az eddigi pár belepöffenés is megszűnt és gyakorlatilag 2-3e alatt egyáltalán nem dolgozik a henger. (felette megy rendesen)
A következő lépés a "tekerd vissza kettőre" lett volna de sanyának menni kellett vissza dolgozni, így ez holnapra marad.
Úgy dobálództok itt a kilóméterekkel mintha mindenki napi 50-100-at motorozna. Közben mi csak ilyen balfasz hobbimotorosok vagyunk. Faterok motoron mindig az jut eszembe. De nem baj, én már mentem idén vagy ezret rajtam nem fogtok ki.
Ne hallgass Csövire. Puhánykodik itt aztán meg se kottyan neki 300 km. Szerintem sem sok a napi 300, még 50es átlaggal sem. Ha 100 km-enként megállunk 1-2 órára akkor is késő délután, kora este ott vagyunk a szálláson.
Láttam, hogy Csövi kérdezte de ejró kell vagy mindenhol jó a lei. Csak azért kérdem mert Te régebben mindig ejróban mondtad a motor árakat meg ezt azt...
Figyu forintot váltanak itt mindenhol,beváltol 50000 forintot és az elég kell legyen,ha nem akkor adok én és a végen még váltotok amennyit használtatok.
Lengővilla nem kotyog?