Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként nadrágilag cicanadrágom van, szerintem az nekem jó lesz.
Gondoltam rád és az "L" mellett döntöttem. (ha kicsi akkor neked biztos jó lesz így bevállaltam)
Nekem túl passzos de az még elmenne, viszont vállban kicsit szűk. (te meg abban nem vagy annyira elengedve)
Szerintem rád jó. (ha kell akkor a tiéd, ha nem akkor kicserélem XL-re)
Nadrág 4990-től volt 15e-ig de nem tetszett hogy mindegyiken volt egy vastagabb betét a seggnél az ülésre. (a leárazottak 1990-ért csak "S" méretben voltak)
De még rájuk nézek.
Faxának tűnik... kicsi lett neked, vagy nagy, vagy csak gondoltál rám?
nadrág is jó lenne, hasonló árban - és akkor csak Csövi fagy meg
Már megtanultam a 18 év alatt hogy jobb ha ott vagyok, mert akkor különféle trükkös technikákkal (hm..csinos de szerintem az jobban megy a körmöd/haja/akármid színéhez, ilyet láttam már de főleg hülye picsákon, ilyet látni mindenkin az utcán, nem vagy te még 60 felett, nincs ilyen pirosban?...stb.) úgy-ahogy irányítható a becsapódni készülő aszteroida.
De ha a húgával megy.......
Ezért nem viszi el az asszony sem a gyereket a bevásárláshoz.
Elmentünk hogy veszek aláöltözőt, az asszony meg közölte hogy 990-ért van bikini és ő is jön. Vettem magamnak egy aláöltöző felsőt 2.990-ért (nadrág csak kicsi vagy baromi drága volt így azt nem) de mivel "990-ért van bikini" így ottmaradt majdnem 29e Ft.
A bicikli perverzió, azzal sanya is össze-vissza szokta törni magát. (tegnap odajött egy bringás haverja, az is épp könyökmankóval mert nemrég rakták össze)
Voltam a dekatlonban, László ha megfelelő a fekete szín akkor ön már rendelkezik egy fekete BTWIN "L"-es aláöltöző felsővel. http://www.decathlon.hu/300-ke...
vazze azt mondta a dokim, hogy motorozhatok, (neki is van, és ő már nem bírta volna ki a helyemben hogy ne üljön rá) de biciklire még ne üljek.....
ebből is látszik melyik veszélyesebb
ja azok a keretes baszások azokat tényleg nem szűri
fent van... de magán a videó ablakában lévő beugrókat nem szűri ki.
adblockerplus
Oké, megoldom köszi.
ehh nem néztem meg linkelés előtt, sörrel jobb volt
Én is úgy tudtam hogy nem lehet de mivel 2016-ot írunk és ma már a melegházasság is legálisnak számít így semmin sem lepődöm meg.
Ezt pl. én se tudtam, ill. nem használtam még sosem... nem nézek filmet tyúbon sosem. Idegesítenek a reklámok
Letölteni 1ben már le lehet bármit, amit meg nem, az nem is fontos...
Pedig azt hittem kitalálod, mert ahhoz nem is lehet.
De vannak olyan programok ami képesek hálózati médiát lejátszani. Aztán ezek már kezelik is a különböző felirat fájlokat.
Jó reggelt
Jaa nem. Most megyek aludni
elaludtál?
jó reggelt urak