Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért kezdtem úgy a mondatot hogy "nem szeretném......." (de az egész család ezzel az "adottsággal" küzd?)
Jó éjt!
Honda az nagyon jó motor.
Még nem tudom,de az valamiért ugyan úgy megfogott mint anno az fzr! Csak ha már másikat kell vennem gondoltam akkor már mért ne legyen nagyobb! :-)
Azt mondta,hogy az enyémet helyből átugorja.
Olyat szeretnél?
96-os évjárat,919-es,és átalakított idom nélküli,és még le van áttételezve,hogy jobban gyorsuljon. Szokott kapni a motor rendesen.
Megcsinálta. Most néztem.
Sanya mindenki véleményét szivessen fogadom! melyik szériás van neki?
Kíváncsi vagyok mire jutnak a Fézerrel. Délelőtt néztem a vidiét,és még azt írta: vakarózás van.
Nem engem kérdeztél,de az egyik ismerősömnek van,és imádja. Megy mint a megveszekedett,3 éve van nála és eddig még nem volt semmi baja. Olajcsere,fékbetét,és láncszett volt cserélve rajta. Nem ritkán megy 200 környékén,és bírja.
Bezony, valamelyik videójában említette is.
Sziasztok! Józsi a cbr900rr-rel nincs véletlenül valami tapasztalatod?
Olyan agyi problémája van , hogy nem tud normálisan írni. "Diszgráfia" a hivatalos neve az állapotnak. Így születik. Mint ha valaki púpos, vagy siket. pl.
Ez még elmegy, talán 3-ast kapna rá, de a fórumokon úgy ír, hogy gyakran 2x kell elolvasni, hogy megértsem Lehet, nem anyanyelvük... mert ha az, akkor érdekes, hogy így kijöhet valaki általános suliból (szakképzőt, érettségit nem is említve)
Nem szeretném bántani a családot de egy titkárnőt felvehetnének. (évek óta látom hogy nincs javulás)
Gyuluska
Lucky megyek ma is süttőre,adj egy tel számot rádcsörgök
Abba sajnos nem tudok segitteni,600-ra lett volna 1-2 db
Ez nem jó az enyémre?a végén a csavar miatt gondolom.
fzr 1000 genesis 87-88
Szia milyen fzr-ed van?
Sziasztok.ilyen faszt mint én még az olajszűrőt sem tudom kicserélni.túlhúztam az olajszűrő házat és megrepedt.most honnan a rákból fogok csak egy házat venni?
Péntek délután megyek süttőre ha gondolod elviszem ami van itthon megnézed és ha kell megegyezünk! Gyertya kábelem nincs
ha van gyertya kabeled at veszem!!!!