Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt írja hogy a listaára 120 dolcsi de MOST! (mivel gondolom ekkora hegedűtokot nem nagyon keresnek) 30 dolcsiért+18 posta a tiéd lehet.
Köszönöm szépen. Sajna nem jó mert 49-es kellene,és még jó hogy látom ezt a táblázatot,mert kicsit is vettem volna.
Szállít sanyám, az Economy shippinget válaszd ha esetleg kérdezik. (mivel az a legolcsóbb)
nálam mind kettő repedezett.ma szét kaptam egy kis segitséggel. kiderült,hogy jobban el van hanyagolva a gép mint gondoltam.karbi tisztitás +a csövek ellenörzése.minden jó csak csunya a külseje.de enyivel a duda is szól (pontosabban az sem de ez nem izgat)
most két éves nállam a vas és ideje rendbe tenni.
ja mind két felnim meg van ütve nem tudjátok hol lehetne görgöztetni? Debrecen környékén nem találok senkit sem.
268/15 javulunk
Köszönöm!
15/46 530
Urak!

Gyárilag hány fogas az első és hátsó lánckerék 600-ason? Szerelési könyvből kibogarásztam, hogy 530-as a gyári lánc, a lánckerekek fogszámát viszont nem találom, csak áttételeket (valószínűleg rossz helyen keresem, vagy nagyon vasárnap reggel van még )
Jöjjön az én jókívánságom: Sándor, József, meleget! (vagy hogy is van ez a mondás? )
Én tegnap voltam
Na fórumhuszárok, irány kakucsring ma!
Sándor, József, boldogot!
Boldog nevest
Boldogot Ábri! :)
Köszi mindenkinek.
Opel olajcsere,szűrőcsere,visszaugrott rá a nyárigumi. Ennyi fért bele ma,de legalább készen van.
Ikarus vízcső 52es méretre vágva ráfaragva
Most olvasom vissza és nállam nem az a cső volt a repedezett hanem a karbi és a motor közötti csonk , a légszürö felöli jó ....
Tegnap voltak nállam motorszerelö koma laptoppal karbiszinkront csinálni ..... megmutattam neki hogy repedezett a gumi ... ö is azt mondta amit én láttam olyan vastag az a gumi hogy átrepedni tutira nem tud és ne mis fog max a külsö rétege ami látszik , de szinkron közben is meg mozgatta csinál e valamit de hibátlan a gép , amugy meg mondta hogy ki mutatta volna simán a laptopon hogy ha falsot sziv vagy szelephibák vagy bármi gond lett volna de megdícsérte a gépet :) úgy hogy én azt javaslom hogy ne bántsd föleg mivel ennyibe kerül ......
skype?