nálam mind kettő repedezett.ma szét kaptam egy kis segitséggel. kiderült,hogy jobban el van hanyagolva a gép mint gondoltam.karbi tisztitás +a csövek ellenörzése.minden jó csak csunya a külseje.de enyivel a duda is szól (pontosabban az sem de ez nem izgat)
most két éves nállam a vas és ideje rendbe tenni.
ja mind két felnim meg van ütve nem tudjátok hol lehetne görgöztetni? Debrecen környékén nem találok senkit sem.
Gyárilag hány fogas az első és hátsó lánckerék 600-ason? Szerelési könyvből kibogarásztam, hogy 530-as a gyári lánc, a lánckerekek fogszámát viszont nem találom, csak áttételeket (valószínűleg rossz helyen keresem, vagy nagyon vasárnap reggel van még )
Tegnap voltak nállam motorszerelö koma laptoppal karbiszinkront csinálni ..... megmutattam neki hogy repedezett a gumi ... ö is azt mondta amit én láttam olyan vastag az a gumi hogy átrepedni tutira nem tud és ne mis fog max a külsö rétege ami látszik , de szinkron közben is meg mozgatta csinál e valamit de hibátlan a gép , amugy meg mondta hogy ki mutatta volna simán a laptopon hogy ha falsot sziv vagy szelephibák vagy bármi gond lett volna de megdícsérte a gépet :) úgy hogy én azt javaslom hogy ne bántsd föleg mivel ennyibe kerül ......
most két éves nállam a vas és ideje rendbe tenni.
ja mind két felnim meg van ütve nem tudjátok hol lehetne görgöztetni? Debrecen környékén nem találok senkit sem.
Gyárilag hány fogas az első és hátsó lánckerék 600-ason? Szerelési könyvből kibogarásztam, hogy 530-as a gyári lánc, a lánckerekek fogszámát viszont nem találom, csak áttételeket (valószínűleg rossz helyen keresem, vagy nagyon vasárnap reggel van még )