Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.testbike.hu/kalkula...

Fontos infók kerékpárvásárlás előtt. Helyes méretű váz választás nagyon fontos dolog.
Erdőbe kutyával néha messzebbre de nem aszfalton. Trekking kéne azt mondták vagy mi....
az enyém ilyen volt körfűrészbe jó
Ne kínai legyen... de hova szeretnél vele menni? Hegyre? arra jó, de országútra sokat kell tekerni (rövid az áttétele) meg a kereke is kicsi, és nagy a gördülési ellenállása.
Én is vásárláselőtt állok, 28" kéne, valami túra, láncváltós, lehetőleg alu vázas (mert tavaly ilyesmi montival nyomtam a napi 30-amat, de nem volt jó, az asszony letekert lazán a KTM-jével.
Vennék egy bicót csak nem értek hozzá. Ezt néztem, szerintetek éri az árát jó ez? Tudom ennyi pénzért nincs jó...

http://www.jofogas.hu/heves/26_moutain_bike_41768831.htm
Nincs valakinek egy ilyen kulcsa fölösbe?
Áááááááá, egész nap pakoltam meg ástam nem nekem való má' ez
Valaki rakott e már fel fzr 600 asra hátsó dobozt vagy csomagtartót ? Mert nem nagyon látok rajta rögzitési helyeket és érdekelne ki hogyan oldotta meg ?
Mentem ma én is egy kört. Úgy néz ki jó lesz a hátsó teló de van még pár dolog meg kell csinálni rajta...
Egyesek milyen aktívak....
Netes kép.
Ez kié volt? Pupu?
Mondjuk ezt azért nem kell megvárni.
Hangja attól van hogy mikor terhelésnél a görgő azon a kis peremen átugrik, ott "kattan" egyet mindegyik fognál.
De attól még elmegy, nem kell okvetlenül kicserélni.
16 fogat számoltam.
Mit szolsz a fogaskerèkhez?
Elèg jónak tünik nem?
Értelmes döntés, kevesen látják ezt be mert a szélesebbel "jobban néz ki" .
Nekem tegnap a felvonulálon felment a viz 95-100 ra pedig csak 10 fok volt kint,és rövid felvonulás volt kb 1 kilométer.
Ábrus, Robesz köszi, akkor maradok a 140-nél.
Ha "lent" hezitált akkor kevés az 1,5 fordulat a keverék csavaron, ha 5e felett akkor meg a tűket kell feljebb húzni. (de szerintem mindkettőt)
Ha nagyon elszegényíted a keveréket akkor jóval melegebben fog üzemelni a blokk ami nyáron vissza fog ütni. (te jelenleg a mostani hőmérsékleti viszonyokhoz "állítottad be" de nyáron ezt utána kell majd igazítani)
Belefér a 160-as de kanyarban jóval bénább lesz vele. (ahhoz 4,5"-os felni kellene mint az ezresé)
Jobb a keskenyebb. (csak nehéz találni)
Helio! Bele megy,nekem eddig 160-as volt most 140-es és sokkal ketelhetőbb