Ne kínai legyen... de hova szeretnél vele menni? Hegyre? arra jó, de országútra sokat kell tekerni (rövid az áttétele) meg a kereke is kicsi, és nagy a gördülési ellenállása.
Én is vásárláselőtt állok, 28" kéne, valami túra, láncváltós, lehetőleg alu vázas (mert tavaly ilyesmi montival nyomtam a napi 30-amat, de nem volt jó, az asszony letekert lazán a KTM-jével.
Valaki rakott e már fel fzr 600 asra hátsó dobozt vagy csomagtartót ? Mert nem nagyon látok rajta rögzitési helyeket és érdekelne ki hogyan oldotta meg ?
Hangja attól van hogy mikor terhelésnél a görgő azon a kis peremen átugrik, ott "kattan" egyet mindegyik fognál.
De attól még elmegy, nem kell okvetlenül kicserélni.
Ha "lent" hezitált akkor kevés az 1,5 fordulat a keverék csavaron, ha 5e felett akkor meg a tűket kell feljebb húzni. (de szerintem mindkettőt)
Ha nagyon elszegényíted a keveréket akkor jóval melegebben fog üzemelni a blokk ami nyáron vissza fog ütni. (te jelenleg a mostani hőmérsékleti viszonyokhoz "állítottad be" de nyáron ezt utána kell majd igazítani)
Fontos infók kerékpárvásárlás előtt. Helyes méretű váz választás nagyon fontos dolog.