Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majdnem 5 na
Amúgy bátran ajánlom ezt a kétkomponensű nankang rodiac-et... őrült jól tapad és kanyarodik! És még 18-asban is van ami nekem kellett hátulra.
te tudod
Amikor mentünk Tiszafüredre 330km-nél raktam tarcsira,és Törökszentmiklósnál már Laciék is ott voltak. Szóval nem lehetett lődörögni sem,mert Atti nem engedett a végére nehogy nagyon lemaradjak. Rá is mentem egy kukorica csőre 120-szal.
Szasztok
Legalább ennyi jó van a motorodban :D
Pont tegnap beszéltünk erről orvos unokatesómmal, hogy mikortól szaródik el a test, és mondta, hogy a nagynyomású rendszer születéstől erodálódik, meszesedik, mindenkinek! Még csak annyi fór sincs, hogy mondjuk 16-18 éves kortól indul meg a leépülés, hanem egyből kopik a gép, és nincs mit tenni vele. :/ (ja persze, rontani lehet :D )
A felénk tanított matematika szerint 260 km-nél 6, 280 km-nél 5,7 liter nem pedig 5....
Ha ha ha. 250-260km-re 16 liter az nem 5l/100km. Az enyém sem fogyaszt sokkal 5l alatt,de 90-100 körül használom.
eddig 223-225 volt amit elment 16l benyával
Ne hízelegjél
Amúgy az nagyon jó...
Neki 3,4-et 60-al legnagyobban sportolva :D
Ne magadhoz viszonyítsál a te tempódhoz nem lehet számokat viszonyítani. Átlagolni kell Te meg átlag alatti vagy
Hát, nem lesz ünnepi motorozás :D
Nem jött el, olajcsere kellett neki és megszűntek a zajok
Most kellett tegnap is 270et mentem cs-p 280
Sanyi 5L eszik érted 5L
Vagy nagyon húzod neki,vagy érett egy karbi tisztítás+hangolás,szelephézag ellenőrzés,gyertyaellenőrzés. Az az igazság,sokat használod a Bélát,és már megint eljött a szervíz ideje.
öccá km-t mászkálsz egy héten?
A héten másodszor fordul elő hogy 258-260km megyek el 16l benzinnel nem értem mi van ezzel
Ez egy nagyon okos ember.
Összehasonlításképpen vettem és ha jobbnak tűnt volna akkor beépítem de aztán hamar kiderült, hogy rosszabb ezért döntöttem úgy, hogy szétszedem és felújítom ha tudom.