Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy tudom hogy orvosilag lefektetett tény hogy fizikailag nem igazán lehet megnövelni, bár vannak kiegészítők amivel többé-kevésbé helyettesíthető.
Mondjuk a Heeerlivel nem értek egyet :)
Ezt nem tudom kihagyni, most találtam
És használt?
http://penisznoveles-hu.com/
Valakinek esetleg?
Kár hogy nem lehet negatívat adni vásárlás nélkül.
Ez csak egy bódé.
Meglátjuk, még 1 .........Na eddig jutottam a mondattal mikor már meg is jött a válasz. (az időt érdemes nézni)
Kösz, Sanyi, megnéztem.
Először megijesztettél, hogy drágán vásároltam, de megnézve, ez egy vékony lemezbódé, vicc vázzal, ez épp csak eső meg napsütés ellen véd, nem is légtömör, nem is szigetelt sehol...
Ami itthon készül, az nem ez a szint, ez egy fűthető "épület" lesz.
sztem csak lexart, mert hungriba úgyse akarta küldeni - kockáztatni 10-20 ejrót egy balkáni tranzakcióban? mit te gondolsz? csak egy másik árjának akarta eladni, ha nem megy, inkább kidobja.
Sanya boldog névnapot
Sanyika boldog névnapot.
http://www.ebay.com/itm/K100-L...
Na itt a hülye barom németje.
Ha válaszolt volna nekem akkor már rég eladta volna huszonakárhány euróér, most meg még licittel sem kell senkinek. (négy napja tette fel megint, mindjárt lejár)
Majd legközelebb válaszolsz ha kérdeznek te hülye gyökér. (csög!)
Volt ilyen,de ment mind a négy. Tegnapelőtt próbáltam tök szépen indult,és járt rendesen mind a négy henger.
Ez a több hónapnyi állás utáni első indításnál van. (az meg nálam elég sűrűn előfordul )
Most hogy mondod, elég fura volt reggel ez a morgás
Na most egész szépen indult,de a 3hengerezés megmaradt,holnap megkapja az új gyertyákat! Kiváncsi leszek!
Az enyém is tavasszal csak két hengerrel szokott beindulni, és akkor kicsit egyenetlenül is jár na mék ásni
Mostanában az enyém is 2-3 henger és kb 15-20mp múlva felpörög a 4. És ma nagyon furcsát csinált elkezdett úgy füstölni mint még soha kb 20mp fehér füst és aztán kitisztult
GTR is ilyen, Triumphként indul. Aztán továbbfejlődik. (sőt, olyat is hallottam hogy néha sanyáé is csak a harmadik indítózásra indul )
Nekem sem indult a tavaszi első indításra pedig tekerte rendesen. Megbikáztam egy autó akksival úgy indult be és csak három hengerrel. Aztán felvette a ritmust a negyedik is.