Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap megkérdezem a munkatársamat,mert rendelt könnyűszerkezetest méretre rendeléssel 7m hosszú,és asszem 3m magas lakókocsinak. 400000ft volt kiszállítva.
Miért nem rendeltél egy ilyen könnyűszerkezetes garázst, 4kiló kiszállítják, felállítják és nem szopsz vele:

http://www.cserepeslemez.eu/ko...
Ezeket már mind kciseréltem illetve kitakaritottam , jobb is lett mint volt még holnap megyek a keverékcsavarok végére gumigyurut venni mert azokban volt már elöregedett ...... én ugy gondoltam hogy ott azért tud szivni xj600 as mocinál olvastam hogy kicserélte és sokkal jobb lett persze ott más a kupak
1év alatt sikerült abból kb 8 hónapot nem játszottam
Látom már 55-ért is van bár az padlófűtés nélküli.
Az oldalon a kutyaház gondolom kijön 700-750-ből.
Sok meló lessz mig elkèszül
De olcsobb lesz mint amennyièrt más csinálná meg neked.
http://www.mobilgarazs.com/tp33.html
ilyesmi lesz, csak 10m hosszú, és két kis ajtó, nem egy nagy. Ja, és nem lesz 2 millába
A mostani:
Ott nem szív, az csak egy porvédő gumi.
A tű kúpos része zárja el a csatornát a karburátortestben, ha az lent van a helyén akkor nem kap+benzint.
Az első képen az úszó-tűszelep tömítése szokott elöregedni és ott mehet bele + benzin zárt tűszelepnél is, illetve a második képen a fúvókatartó ház alatti tömítés ami elöregedve mindenhol átenged mindent és beállíthatatlan lesz az egész. (leveszed a réz kupakot és kis küzdéssel le lehet húzni felfelé az egészet, ha teszed vissza akkor baromi óvatosan húzd meg a réz kupakot mert leheletnél nagyobb erőhatásra kettészakad!)
Tömítést oda venni lehet de nem olcsó, én papírból szoktam vágni olyan alakú tömítést alá de elég sz&rakodós munka.
Ha a keverékállító csavarok tűje nincs megerőltetve (nagyon meghúzva elgörbül az egész) és az alatta levő kis gumigyűrű is ép akkor máshol nagyon nem szokott gond lenni. (kikopott pillangószelep tengely még lehetne de az nem jellemző)
Készülget... bár még csak előmunka van, kipakolás, majd lebontás, betonplacc készítés, tartóváz, onnan már hamar lesz feldobálni a paneleket...
sztem 1 hónapon belül +lesz, ha nem jön közbe semmi (pl. agyonüt az 5m I-gerenda, vagy beton födémtest, amiket egyedül kell lebontanom de szeretem a kihívást
Most épp azért ülök a gép mellett, mert zártszelvényt vadászok itt a közelben ócón.
Kèszül már a garázs?
Az enyém is 5-5,5 közt eszik, igaz, kevesebb hengerrel
6,15 l/100 km
Van rajta repedés de elég vastag a gumi és megvizsgálva a belsejét nem láttam semmi extrát belül hibátlan amugy már egész jol jár a gép karbiszinkronra vár éppen de mivel nem akarok 2 szer fizetni igy inkább mindent kicserélnék hogy most rendbe legyen de erröl az laktrészröl azt olvastam hogy elég drága bár még nem találtam ilyet .....
Nem lehet tovább szedni és nem a külseje kopik ki hanem a belseje a tolattyunál .... szivatozáskor ne mtömit de mivel a vége felé vastagszik a tolattyu mikor vissztolom akkor már tömit ....
A gumi szívócsonkok rendben vannak? Ha repedezettek akkor ott is lehet.
Ezt a 2. képen lévő alkatrészt tovább szétszedni már nem tudod? nekem nem volt a kezemben ilyen mostanában, de nem egy sima O-gyűrű van rajta? mert az 20 Ft lenne kb...
Hali olvasgattam és többen mondták ezt a szivató tömitögyűrűt hogy itt is szivhatja a falsot és ezért járhat összevissza a gépezet..... ma megnéztem de ne megy sima dolog lehet egy ilyet beszerválni meg gondolom nem is olcso ... volt aki kitalálta hogyan lehetne tömiteni vagy mennyi az eredeti gumi ?
Ez zsidó liberális duma, ha így halacc, a következő az lesz, hogy tollal a seggedben fogsz vonulni a prájdon
Az ember ne adja fel az identitását, utáljuk csak pl. a románokat, egész addig, míg vissza nem csatoljuk Erdélyt. Utána nekem se lesz már bajom velük
ui:
Ők is addig utálnak csak bennünket, mert folyamatosan ettől tartanak - ha lezajlik, nekik se lesz már okuk
Úgy van!!
Egyre inkább úgy vagyok vele, hogy az értelmetlen nacionalistáskodásnak csak vesztesei vannak, és egyszerűen úgy kell, ahogy ti csináltátok, hogy mindenki annak gondolja magát aminek akarja, a többi meg szintén tegyen így. Az meg, hogy éppen milyen országban élsz és dolgozol, teljesen mindegy ilyen szempontból. Csak az ostoba emberek csinálnak ebből problémát :) Mindenki ünnepeljen, vonulgasson ahogy jólesik és hagyja a másikat is.
Miusnak is kellett már egy bicaj, mert a tinikori kisvázas montija volt, amivel nem tudott velem jönni rendesen bicajozni, meg kuporgott is rajta. Tök véletlenül szaladtam bele ebbe az amúgy decathlonos cuccba és a maga módján egész jó, főleg a gyereknek! De pl melóbajárni nagyon nagy jobbság a 28-as trekking!
na hát ez az neked passzívan 5l nekem meg dinamikusan 5 és 1 kicsi
Én nézegettem már,és elég jó áron kapni pár helyen. Vannak olyan boltok,ahol annyi mint a többi.