Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez állat!
Túl sokat vállalt és kikészült. (érezte már)
Alapból jégkorongos (bár már a vége felé jár) mellette nemrég átállásként elkezdett edzőként gyerekekkel foglalkozni, ráadásként még személyi (TRX) edzőként a maradék idejében itthon is elfoglalt.
Akkor mi lesz ezzel? Nem ezt szánod bele? Hogy még jobb legyen?
Ezt vettem exup gátló. Amit felújítottak úgy néz ki jó lesz benne van.
Ez az, amit felújítottak? Az nem gázos? Azt nehéz visszatölteni
És fényképeztem egy óriás nünükét.
Szétszedtem a hátsó telót.
De jó kép.
Magyarországon voltam csak átmeneti neve szlovákia
Hát, ha valaki tud agyérre is gyúrni, az meg tudja erősíteni az érfalat, a többi eccerű embernek elpattanhat bármikor... tudod, félig orvos vagyok
Amikor aztán élve maradt épp, talán segít a rehabilitációban a kisportolt szervezet - de nem AZÉRT marad életben...
Szlovákiában voltál ma????
Annak mennyi az esélye hogy ma kitalálsz 1 útvonalat ahová elmotorozol, szlovákia és a nyomi ádámmal futsz össze ott Szerencsére nem hazudtolta meg magát " itt van az a csicska akit törölt a fészbúkról" volt a köszönés szerencséje türelmes ember vagyok......

Nyomi ha legközelebb látsz valahol inkább oda se gyere
Hát azért ez nem teljesen így van.
Baxhattya az erős szervezetét... ez mázli volt. Hallottam már agyvérzéses esetekről, szerencsejáték - kinek mit osztottak
Ezért mondom mindig, hogy a mának kell élni és semmi jót nem szabad megtagadni magadtól Férfiaknál 40 felett minden kockázati tényező meredeken emelkedik
Melo volt ma rendesen
http://duol.hu/jegkorong/peter...
Ő a szomszédom. (majdnem egyidősek vagyunk, kedvelem, nagyon rendes srác)
Mindig csodáltam a fizikumát és az egészségét, azt amit napról napra végigcsinál. Úgy látszott hogy acélból van és golyóálló, sosem gondoltam volna hogy vele (is) megeshet ilyesmi.
Az előbb nem volt fent "új üzenet" gomb. (biztos rájöttek hogy nem Yamahám van)
Kész a lemosó permetezés,rózsatöveket ültettünk.

Visszakerült a házivízmű is,de sajna a zuhany csaptelep cserés lett. Biztos nem úszom meg 15-20ezer alatt.
Köszi Sanyi ez tényleg jó számítási oldal.
Neuzer Courier DT jó választás lehet,a kislányomnak is ilyen van.

http://www.bbbike.hu/single-sp...