Túl sokat vállalt és kikészült. (érezte már)
Alapból jégkorongos (bár már a vége felé jár) mellette nemrég átállásként elkezdett edzőként gyerekekkel foglalkozni, ráadásként még személyi (TRX) edzőként a maradék idejében itthon is elfoglalt.
Hát, ha valaki tud agyérre is gyúrni, az meg tudja erősíteni az érfalat, a többi eccerű embernek elpattanhat bármikor... tudod, félig orvos vagyok
Amikor aztán élve maradt épp, talán segít a rehabilitációban a kisportolt szervezet - de nem AZÉRT marad életben...
Annak mennyi az esélye hogy ma kitalálsz 1 útvonalat ahová elmotorozol, szlovákia és a nyomi ádámmal futsz össze ott Szerencsére nem hazudtolta meg magát " itt van az a csicska akit törölt a fészbúkról" volt a köszönés szerencséje türelmes ember vagyok......
Nyomi ha legközelebb látsz valahol inkább oda se gyere
Baxhattya az erős szervezetét... ez mázli volt. Hallottam már agyvérzéses esetekről, szerencsejáték - kinek mit osztottak
Ezért mondom mindig, hogy a mának kell élni és semmi jót nem szabad megtagadni magadtól Férfiaknál 40 felett minden kockázati tényező meredeken emelkedik
http://duol.hu/jegkorong/peter...
Ő a szomszédom. (majdnem egyidősek vagyunk, kedvelem, nagyon rendes srác)
Mindig csodáltam a fizikumát és az egészségét, azt amit napról napra végigcsinál. Úgy látszott hogy acélból van és golyóálló, sosem gondoltam volna hogy vele (is) megeshet ilyesmi.
Alapból jégkorongos (bár már a vége felé jár) mellette nemrég átállásként elkezdett edzőként gyerekekkel foglalkozni, ráadásként még személyi (TRX) edzőként a maradék idejében itthon is elfoglalt.
Amikor aztán élve maradt épp, talán segít a rehabilitációban a kisportolt szervezet - de nem AZÉRT marad életben...
Nyomi ha legközelebb látsz valahol inkább oda se gyere
Ezért mondom mindig, hogy a mának kell élni és semmi jót nem szabad megtagadni magadtól Férfiaknál 40 felett minden kockázati tényező meredeken emelkedik
Ő a szomszédom. (majdnem egyidősek vagyunk, kedvelem, nagyon rendes srác)
Mindig csodáltam a fizikumát és az egészségét, azt amit napról napra végigcsinál. Úgy látszott hogy acélból van és golyóálló, sosem gondoltam volna hogy vele (is) megeshet ilyesmi.
Visszakerült a házivízmű is,de sajna a zuhany csaptelep cserés lett. Biztos nem úszom meg 15-20ezer alatt.
http://www.bbbike.hu/single-sp...