Nem volt rajta töltő,tegnap melo után probáltam kellett tekertetni de beindult igaz 3hengerezett! Ma vettem gyertyát holnap kicserélem benn! Kiváncsi leszek úgy mit mutat!
Az is megvolt fél év alatt és az nagyobb meló volt...
Jól számolsz, csakhogy telekhatáron van, egy oldala és a hátsó vége már megvan, az 30 centis 2,2m magas téglafal. Tehát lényegében egy oldal, plusz az eleje, de azon meg van 2 ajtó, kb. 25-30m2 kell csak, és a panelban is a rövidebb darabok olcsóbbak.
Ki van ez számolva, hidd el benne van minden egy excel táblában.
Ha olyan tempóban készül mint a fiad lakása, 2018ra kész is lesz.
Ha a tető 70nm2 és 280 volt, a 60nm2 alapterületnél 2és fél m magas oldalfal ~80nm2. Ezt hogy hozod ki 80-ból? Persze ebből kiesik a 2 ajtó esetleg ablak ami szintén nem lesz ócsó.
Lehet, hogy én is ott fogok, mert az asszony nem szereti, ha éjjelig filmezek, éjfélkor vacsorázok, hajnalban meg kimék hugyozni
ilyenkor balhézik, hogy aludjak másik szobában, ne ébresszem fel
Most olvasom jobban, Cső, ez 400 nettó... vagyis fél milla felett ez a bádog xar.... ennyiért építek én is bárkinek ilyet
Eddig a 70m2-nyi hőszig. tetőpanelért fizettem 280-at, az oldala lesz kb. 80, a vas kb. 60. még szegélyek, zsanérok, ablak úgy 80.
Plusz nem kevés saját munka. Ennél kevesebből nehéz lenne kihozni
mert ez 4 kilóért csak bádogfalú, és 24m2 , ami készül, az meg 60mm-es szendvicspanel és 64m2 - ez azé' nem mind1.
Az egyik közeli cég csak az építmény anyagára adott 480e-es ajánlatot, persze váz, szerelés és beton nélkül
Amúgy mért fizessek érte, mindenem megvan, hogy megcsináljam, valahogy időt is szakítok rá.
De bízzunk benne, hogy az új kormány jobb lesz, mint a régi
Jól számolsz, csakhogy telekhatáron van, egy oldala és a hátsó vége már megvan, az 30 centis 2,2m magas téglafal. Tehát lényegében egy oldal, plusz az eleje, de azon meg van 2 ajtó, kb. 25-30m2 kell csak, és a panelban is a rövidebb darabok olcsóbbak.
Ki van ez számolva, hidd el benne van minden egy excel táblában.
Ha a tető 70nm2 és 280 volt, a 60nm2 alapterületnél 2és fél m magas oldalfal ~80nm2. Ezt hogy hozod ki 80-ból? Persze ebből kiesik a 2 ajtó esetleg ablak ami szintén nem lesz ócsó.
ilyenkor balhézik, hogy aludjak másik szobában, ne ébresszem fel
Eddig a 70m2-nyi hőszig. tetőpanelért fizettem 280-at, az oldala lesz kb. 80, a vas kb. 60. még szegélyek, zsanérok, ablak úgy 80.
Plusz nem kevés saját munka. Ennél kevesebből nehéz lenne kihozni
Az egyik közeli cég csak az építmény anyagára adott 480e-es ajánlatot, persze váz, szerelés és beton nélkül
Amúgy mért fizessek érte, mindenem megvan, hogy megcsináljam, valahogy időt is szakítok rá.