Szedtem már szét a képen látható jeladót de nem igazán jöttem rá hogy mi alapján működik. Egy elektronikus "lap" van benne, semmi mozgó alkatrész. (amiket eddig szétszedtem azok sem működtek és belül kivétel nélkül tiszta rozsdásak voltak, a tisztítás sem használt)
Hű de beteg lettem. Már pár napja nyüglődök egy kis megfázással,de ma tetőzött. Sztem ez már nem az,hanem valami fertőzést szedtünk össze. Már a Vicus sincs jól.
Nekem is volt ilyenem, ket baj van vele:
1. Nem GPS alapjan adja a koordinatakat, hanem a GSM tornyok haromszogelesi pontja alapjan, igy pontatlan (+- 1 km...)
2. Amikor a garazsban volt, nem talat jelet, folyamatosan kereste, igy le is szivta az akksit...
Igy helyette vettem egy "kicsit" komolyabbat, eg es fold :)
Voltam vele próbakörön hosszabb távon,itt már talán érezhető volt hogy komolyabb gyorsításoknál enyhén hezitált és szerintem kissé lassan gyorsult,ez akkor tűk helyzete miatt lehet,úgyhogy szerintem egyel feljebb teszem a tűket(megjegyzem eredetileg is ott volt,felülről a másodikban)
Olybá tűnik, hogy hivatalosan is márkatárssá váltam . Ma hoztuk el a biciklit, egyelőre haverék udvarában várja a sorsa jobbra fordulását (=magyar rendszámot ).
Dehogynem tudják,csak nem fogják fel hogy ha már igy alakult attol mèg egy országban több nemzetisèg is elfèr ès mindenki ünnepelhetnè a saját ünnepèt nyugodtan.Pèldául a magyar húsvèt kèg hèt mulva
Tudod mindig vannak akik ugy gondolják Románia a románokè ès mit vergödünk mi akik magyarnak èrezzük magunkat.Anyukám nagyon kiállt mindig amelett,hogy magyarnak valljuk magunkat.Azèrt is iratott magyar suliba,hogy az anyanyelvünkön tanuljunk.
Hátul 18-as felnire mekkora gumi fér, a villa mennyit enged be? 140-es van most, 160-ast be lehet még passzírozni?
1. Nem GPS alapjan adja a koordinatakat, hanem a GSM tornyok haromszogelesi pontja alapjan, igy pontatlan (+- 1 km...)
2. Amikor a garazsban volt, nem talat jelet, folyamatosan kereste, igy le is szivta az akksit...
Igy helyette vettem egy "kicsit" komolyabbat, eg es fold :)
Nagyon régen voltam itt, de még mindig YAMAHA FZ 750 mocim van. ;-)
Ez természetesen így is van, Románia a románoké.
Olybá tűnik, hogy hivatalosan is márkatárssá váltam . Ma hoztuk el a biciklit, egyelőre haverék udvarában várja a sorsa jobbra fordulását (=magyar rendszámot ).
Hoppá a felèt lehagytam a mondatnak.