Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arni, ha már itt vagy... 50mm szendvicspanelba hogy lehet ablakot építeni? Olyan profil kéne, ami kívül-belül peremes, és kőzé lehetne fogatni a panelt... létezik ilyesmi?
Akkor nem unatkozik.
Ja, egész nap azt csináltam. Kész az alap tükör, sóder kell bele, meg betony, hozzáfogtam a tartókhoz is, de itt beütköztem némi problémába: 6mm vastag anyagba 22-es lyukat kéne fúrni, és 20-as a legnagyobb fúróm szóval ezt majd el kell vinnem kifúrni. Kisebb hegesztéseket csináltam, meg pakoltam. A tartószerkezet anyagát is elhztam tegnap, pár szál vas 260kg.
Szia Laci.Megy a meló?A garázsèpitèsre gondolok.
Hűtővíz tömlő, traktorbolt. 1m 600 Ft
Vissza nèztem emailban 11500 forint volt a 4 zsír új.
Az e bayen vettem tavaly előtt.Azt hiszem 18000 volt.De nekem 1000 esem van.
azta büdös..... 32ezerszer
nekem ez a motor vétel árának 1/8-a.és csak 4 szaros gumi csö.Valami más megoldáson töröm a fejem.
A motorvásárlásom óta (tavaly november) szervizben áll a gép és mindent kicserélnek ami mozdítható :D Ez egyik ez. Bár nem terveztük. Menet közben vették észre hogy repedt. A 23 év alatt szépen elfáradt az a kis cső. 32 ezer a 4 darab. Legalábbis nekem ennyi volt.
Üdv uraim!
Volna egy kis gubanc az fzr 600-omal.A lészürö és a karbi között lévö szivócsövek olyan kemények mint a beton és itt vélhetöleg farsot szív a gép.
Van valaki aki járt már igy?Pillanatnyilag nem tom mit tehetnék a csövek helyére,de ezek nem lesznek jók a jövöben.Ha van valakinek ötlete kérem segitsen.Köszönöm elöre is
Boldog Józsefet
Köszi.
Boldog névnapot a Józsefeknek!
Boldogat a Józsefeknek
Fiúk,hozzátok már a meleget!!!!
Boldog névnapot József és Sándor(utolag is )
Ábrus boldogat
Forma-1
No, megnéztük az idei kiállítást is.
Na, csajok, valaki egy menetre?
http://en.advisto.com/user_ima...