Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a többi 4 869 756 web oldal megy
Valami amatőr csinálta, Frontpage óta (15 éve) nem csinál senki csak vindózzal olvasható oldalt
Nesze neked linux...
Nem tudtam körülnézni az oldalon, mert valami mikrosoft silverlight fasság kell hozzá, az meg nekem nincs Linuxon
de a telószámuk megvan, holnap hívom.
Hívd fel a négykelemen kft-t ők megcsinálják. Ha ők sem akkor attól tartok, hogy kuka... link
Elbaxott dugó, tele lik-lukkal
Dugattyúhoz adják a gyűrűt akkora a mérete mint a dugónak végei között a hengerben meg max1-2 tizednek szabad lenni úgy tudom.
Tudja valaki, hogy a dugattyú gyűrűt hogy mérik?
Pl. ha 68mm, akkor letéve az asztalra kirugózva annyi, vagy 68mm furatba betéve ér össze a vége?
Mert ami most benne van, beteszem a hengerbe, és marad a végei közt 1mm
Csak gondoljuk.
Nagyon nem lehet azt elbaszni. Inkább a dugó ami jó legyen az a cinkes. Lehet egy gyári valamilyen jó dugót kéne nézni és ahhoz csinálni a hüvelyt.
Végül az lesz... az a baj, ha ilyen neten talált cégekkel csináltatom, ki tudja, milyen lesz? Mert azt tudom, mennyiért...
A saját esztergányosom meg lehet, elbaxxa, féláron
Ámérikába lehet kapni ilyet, de onnan meg sok a szállítás
Miért nem jó meghüvelyezni és dugót csináltatni bele?
Ez cuki
Szétszedtem a crosst.
A henger (ami rajta volt) uakkora, mint a tartalék, de többx javított, hegesztett, belül foltokban hibás, de durva baja nincs (az oldala repedt, folyik)
A dugó siralmas, tele berágódás nyommal, karccal.
Felső szem elfogadható.
Alsó szem lötyög, oldalra csúszkál 0,5 mm, ez még nem baj, de szögben is, a felső végén már vagy 2 mm pedig a főtengót nincs nagy kedvem kivenni.
Dugattyubolt.hu kb. 2000 fajta dugó, olyanok, aminek még a nevét se hallottam - ilyen persze nincs (KTM250GS-re 71-est hoz, ez 67,45)
" egyből ültem is át a GTR-re és indultunk, mivel elkísértem őket a városhatárig. Nos a Kawasaki startgomb megnyomása, majd az elindulás után ....."
Miből gondolod hogy én a BMW-ről beszéltem?
Ez meg a viccek közt volt a múltkor, hátha nem láttátok
Láttam egy nagy tokmányt, de az tuti 3 pofás volt, síktárcsa is mintha lett volna ott a lomok közt, de azt nem néztem meg jobban
Majd a 7en elmegyek, dúrok
Valamit félrenéztél ez szarul nézne ki rajtad
Nektek melyik? Nekem VR6
Ilyet kérek a mikulástól
https://www.google.hu/search?q...
Falevelet gereblyéztem és zsákoltam fél délután.